Comandați un serviciu
Trimite

Schimbarea uleiului auto

 

Pret serviciu de la 220 lei

Pentru cei care nu sunt pasionati de mecanica, lumea fluidelor auto poate fi una confuza - adesea, se pare ca fiecare sistem dintr-o masina are un fel de fluid necesar pentru a functiona fara probleme si poate fi dificil sa stii care este fiecare. De asemenea, este greu sa stii cand sa verifici sau sa faci un schimb de ulei auto.

Chiar daca nu sunteti un mare pasionat de masini, probabil ca intelegeti importanta uleiului de motor. Uleiul de motor lubrifiaza motorul masinii dvs. si il mentine in buna stare de functionare, iar nivelurile scazute de ulei pot duce la deteriorarea periculoasa si costisitoare a motorului.

Daca nivelul de ulei al masinii dvs. scade sub marcajul specificat, ar trebui sa completati uleiul sau sa efectuati un schimb de ulei.

Este important sa retineti ca uleiul masinii dvs. trebuie schimbat in continuare in mod regulat - aproximativ la fiecare 6 luni pentru uleiul conventional si o data pe an pentru uleiul sintetic. Uleiul din motorul masinii dumneavoastra se uzeaza si se transforma in namol in timp si, chiar daca nivelul de ulei este la un nivel sigur, poate afecta negativ performanta motorului.

Uleiul de transmisie, la fel ca uleiul de motor, ajuta la mentinerea lubrifiata a transmisiei. In cazul in care nivelul este sub marcaj, completati rezervorul cu lichid de transmisie proaspat si porniti la drum.

Uleiul de transmisie trebuie schimbat aproximativ la fiecare 50-110 mii de kilometri. Cand verificati nivelul lichidului, cautati particule mici in lichidul de transmisie. Daca vedeti particule sau daca lichidul miroase a ars, este posibil sa fie timpul sa il schimbati - duceti masina la un atelier pentru a face acest lucru in mod profesionist.

Nu puteti face singuri toate lucrarile de intretinere a masinii - de exemplu, schimbarea uleiului in Chisinau si schimbarea lichidului de transmisie ar trebui sa se faca in servicii profesionale, cum ar fi Centru de anvelope - dar sa stiti cum sa masurati nivelul tuturor fluidelor este absolut necesar pentru a va mentine masina in stare perfecta.

Anvelope Centru de anvelope ofera schimburi de ulei si fluide tehnice. De asemenea, avem si un serviciu mobil de schimb de ulei, oriunde te-ai afla, noi venim la tine.

Daca schimbati uleiurile si fluidele, nu trebuie sa uitati de filtre. Pretul pentru schimbarea uleiului si a filtrului de ulei in Centru de anvelope este destul de placut, ceea ce va multumi orice client.

Cat costa schimbarea uleiului si a fluidelor in masina in Moldova?

La service-ul auto Centru de anvelope avem maestri cu experienta in inlocuirea uleiului si lichidelor. Avem echipament special pentru aceasta lucrare, precum si specialisti isi desfasoara activitatea de schimbare a uleiului la un pret avantajos in Chisinau, rapid si calitativ. Nu veti observa cum va trece timpul, iar totul va fi gata. Pentru inlocuire trebuie sa completati formularul de pe site-ul nostru si noi va vom contacta.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Schimbarea uleiurilor si a fluidelor 1Schimbarea uleiurilor si a fluidelor 2Schimbarea uleiurilor si a fluidelor 3Schimbarea uleiurilor si a fluidelor 4Schimbarea uleiurilor si a fluidelor 5Schimbarea uleiurilor si a fluidelor 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite