Comandați un serviciu
Trimite

Schimbarea filtrelor de aer si de cabina

 

Pret serviciu de la 300 lei

Inlocuirea filtrului de aer in Chisinau

Pentru ca motorul sa functioneze, acesta are nevoie de aer. Aerul se amesteca cu gazul, bujia da o scanteie si - voila! - aveti combustie interna. Pentru ca un motor sa functioneze eficient, aerul pe care il aspira trebuie sa fie cat mai curat posibil. Problema este ca aerul de afara este plin de resturi care nu arde deloc curat sau uniform. Murdaria, polenul, sarea si penele de pasare sunt doar cateva dintre lucrurile pe care motorul dvs. le aspira pentru a crea explozia controlata care il antreneaza.

De ce ar trebui sa va schimbati filtrele de aer in mod regulat?

Eficienta imbunatatita a combustibilului. Un filtru de aer murdar impiedica aerul sa ajunga la motorul dumneavoastra. Nu uitati, motorul dumneavoastra are nevoie de aer pentru a functiona eficient. Aerul redus inseamna ca motorul dvs. trebuie sa foloseasca mai mult combustibil pentru a obtine aceeasi saritura pentru a porni motorul.

Asigurati-va ca efectuati inlocuirea periodica a filtrului de aer la autoturismul dumneavoastra.

Durata de viata extinsa a motorului. Motoarele sunt mari si puternice, dar pot fi surprinzator de sensibile la micile boabe de nisip. In timp, murdaria si alte particule pot deteriora grav piesele interne ale motorului.

Reducerea emisiilor. Fluxul redus de aer poate perturba, de asemenea, sistemele de control al emisiilor masinii dumneavoastra, facandu-va sa emiteti mai multi poluanti in atmosfera.

Cat de des ar trebui sa-mi schimb filtrul de aer?

Se recomanda sa schimbati filtrul de aer al aparatului la fiecare 12 luni. Daca locuiti intr-o zona deosebit de prafuita, faceti-o mai des. Este intotdeauna o idee buna sa verificati cel putin filtrul de aer la fiecare schimb de ulei.

Schimbarea filtrului de habitaclu la o masina in Moldova

Filtrul de habitaclu este elementul care curata aerul din interiorul masinii dumneavoastra. Acesta capteaza particulele de praf si moleculele de gaze de esapament si le impiedica sa patrunda in habitaclu. Daca acest element este defect, nu isi poate indeplini functia, ceea ce duce la o calatorie inconfortabila sau la acumularea de murdarie pe parbriz si reducerea vizibilitatii. Pentru a preveni acest lucru, filtrul de habitaclu trebuie schimbat in mod regulat.

Simptomele unui filtru de habitaclu defect

Urmatoarele semne indica necesitatea de a inlocui sistemul de filtrare:

  • Lipsa alimentarii cu aer proaspat a habitaclului;
  • Puterea sistemului de incalzire si ventilatie este redusa si nu intra aer proaspat, chiar si atunci cand ventilatorul este comutat la putere maxima;
  • Geamurile autovehiculului se incetoseaza rapid (in special pe vreme rea).

Daca faceti o inlocuire a filtrului de aer auto, merita sa faceti si o inlocuire a filtrului de habitaclu - veti economisi timp si bani.

Pretul de inlocuire a filtrelor de aer si de cabina in Chisinau

Centru de anvelope este un service auto specializat si este dotat cu echipament modern. Oferim servicii de inlocuire a filtrului de aer al motorului si a filtrului de cabina la preturi mici in Moldova. Completati formularul de mai jos si va vom suna pentru o programare la service-ul nostru auto. Va asteptam la Centru de anvelope.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Inlocuirea filtrelor de aer si de cabina 1Inlocuirea filtrelor de aer si de cabina 2Inlocuirea filtrelor de aer si de cabina 3Inlocuirea filtrelor de aer si de cabina 4Inlocuirea filtrelor de aer si de cabina 5Inlocuirea filtrelor de aer si de cabina 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite