Comandați un serviciu
Trimite

Schimbare parbriz

 

Pret serviciu de la 499 lei

Siguranta dumneavoastra pe sosea incepe cu un parbriz clar si fiabil. Daca aveti nevoie de inlocuirea parbrizului in Chisinau, echipa noastra de profesionisti este pregatita sa va ofere servicii de instalare si inlocuire a parbrizului de calitate.

De ce sa ne alegeti pentru inlocuirea parbrizului?

  • Profesionalism si experienta: Maestrii nostri au multi ani de experienta in instalarea si inlocuirea parbrizului. Va garantam o calitate inalta si o munca sigura.
  • Inlocuire parbriz ieftina: Oferim preturi accesibile pentru inlocuirea parbrizului auto, fara costuri suplimentare ascunse. Siguranta dumneavoastra nu ar trebui sa depinda de costul serviciului.
  • Instalarea parbrizului: Tehnicienii nostri sunt dotati cu echipamente de ultima generatie pentru a instala cu precizie parbrizele tuturor marcilor si modelelor de masini.
  • Serviciu rapid: Intelegem ca timpul dumneavoastra este pretios. Va garantam servicii rapide si de calitate pentru a va readuce pe sosea cat mai curand posibil.
  • Potrivire de pret si calitate: Oferim o varietate de optiuni de geamuri, tinand cont de nevoile si bugetul dvs. Va puteti baza intotdeauna pe opinia noastra profesionala si pe asistenta noastra in ceea ce priveste alegerea dumneavoastra.

Inlocuirea parbrizului este un pas important in intretinerea masinii dumneavoastra si noi intelegem pe deplin importanta acestuia. Scopul nostru este de a face ca procesul de inlocuire a parbrizului sa fie cat mai convenabil si mai sigur pentru dumneavoastra.

Procesul de schimbare a parbrizului cu noi:

  1. Sunati-ne: Sunati-ne pentru a face o programare pentru inlocuirea parbrizului si pentru a obtine o oferta. Managerul nostru va va raspunde la toate intrebarile.
  2. Pregatire: Vom gasi parbrizul potrivit si ne vom asigura ca se potriveste cu marca si modelul dvs. de masina.
  3. Inlocuirea parbrizului: Maestrii nostri vor inlocui parbrizul folosind tehnologie si echipamente moderne.
  4. Test drive: Dupa inlocuirea geamului va recomandam un test drive pentru a va asigura ca este fiabil si de calitatea instalarii.
  5. Plata: Plata se face dupa ce lucrarea este finalizata si sunteti multumit de rezultat.
Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Inlocuirea parbrizului 1Inlocuirea parbrizului 2Inlocuirea parbrizului 3Inlocuirea parbrizului 4Inlocuirea parbrizului 5Inlocuirea parbrizului 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite