Comandați un serviciu
Trimite

Sablarea masinilor

 

Pret serviciu de la 2500 lei

Sablarea caroseriei - ce e asta?

Petele galbene reprezinta o defectiune a caroseriei neplecuta ochilor, cu care se intalnesc multi soferi. Aceste pete dau de stire ca a venit timpul pentru a schimba stratul de acoperire a caroseriei. Coroziunea este o alta problema, care da multe batai de cap automobilistilor. Sablarea caroseriei este o procedura perfecta pentru a scapa de coroziune si de stratul vechi de vopsea. Datorita abrazivului cu care se lucreaza, rugina dispare in pasi rapizi. Suprafata este curatata foarte bine astfel. O sablare caroserie pret avantajos, efectuata conform regulilor, va prelungi durata de viata a stratului de vopsea de pe caroseria automobilului dumneavoastra.

Ce elemente trebuie de prelucrat?

Toate elementele automobilului, care intra in contact cu apa sau aerul, vor avea nevoie sa fie curatate de rugina. Asta se va intampla mai devreme sau mai tarziu. Cel mai des se fac urmatoarele proceduri in acest sens:

  • Prelucrarea elementelor caroseriei (usi, aripi, praguri etc.);

  • Sablarea fundului masinii, motorului, suporturilor);

  • Sablare sasiu auto;

  • Eliminarea coroziunii de pe cisterne.

Procedura de sablare se face atunci cand elementul afectat are multe straturi de vopsea pe el. Sablarea il curata rapid. Dupa ce stratul vechi de vopsea a fost eliminat si rugina la fel, se aplica un strat de protectie contra coroziunii. La final se aplica vopseaua. Sablarea caroseriei va va face sa uitati de coroziune pe multa vreme inainte.

Unde ma pot adresa pentru sablare caroserii auto?

Daca nu v-ati decis la ce service sa va adresati pentru sablarea caroseriei? Cauciucuridevara este varianta cea mai potrivita. Avem o echipa minunata de specialisti cu mare experienta. Ei sunt gata sa va ajute oricand. Vor rezolva oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra. Centrul nostru de deservire auto dispune de un utilaj modern si performant, datorita caruia putem realiza acest scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile prestate de noi. Doriti sa faceti sablare caroserie auto pret avantajos? La noi procedura va costa de la 2640 lei. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta! Prestam cele mai bune servicii la cele mai bune preturi!

Autoservice nostru
Sablarea masinilor 1Sablarea masinilor 2Sablarea masinilor 3Sablarea masinilor 4Sablarea masinilor 5Sablarea masinilor 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite