Comandați un serviciu
Trimite

Revopsirea completa a masinii

 

Pret serviciu de la 15000 lei

O revopsire auto completa este una dintre cele mai spectaculoase si eficiente modalitati de a da o noua viata masinii dumneavoastra si de a-i actualiza aspectul. Daca sunteti in cautarea unui serviciu profesionist de vopsire completa a caroseriei auto, ati ajuns la locul potrivit!

De ce sa ne alegeti pe noi pentru o revopsire completa a masinii dumneavoastra?

  • Experienta si pricepere: Artizanii nostri sunt profesionisti cu ani de experienta si inalta calificare in domeniul vopsitoriei auto.
  • Echipamente de ultima generatie: Folosim echipamente avansate si numai materiale de calitate pentru a crea o vopsea durabila si colorata.
  • Design personalizat: Tinem cont de dorintele dvs. si cream un design unic, care se potriveste gustului si stilului dvs.
  • Rezultate garantate: Oferim o garantie pentru toate lucrarile noastre, ceea ce confirma serviciile noastre de inalta calitate.

Proces complet de revopsire auto cu noi:

  1. Consultare si estimare: Incepem prin a discuta dorintele dvs. si a inspecta starea caroseriei masinii dvs. Va furnizam un cost preliminar al lucrarii.
  2. Pregatirea pentru lucrare: Caroseria masinii este pregatita temeinic, inclusiv slefuirea, aplicarea de chitanta si mascarea.
  3. Vopsirea: Alegem culoarea si tipul de vopsea in functie de dorintele dumneavoastra si procedam la vopsirea caroseriei masinii dumneavoastra.
  4. Uscare si finisare: Dupa vopsire, caroseria este supusa unui proces de uscare si finisare, care include lustruirea si tratarea suprafetei.
  5. Controlul calitatii: Inspectam amanuntit fiecare etapa a lucrarii pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.

Pretul unei vopsitorii auto complete depinde de mai multi factori, cum ar fi modelul masinii, marimea, culoarea si designul ales. De obicei, costul incepe de la 800 de euro si poate varia in functie de dorintele dumneavoastra.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Revopsire completa a masinii 1Revopsire completa a masinii 2Revopsire completa a masinii 3Revopsire completa a masinii 4Revopsire completa a masinii 5Revopsire completa a masinii 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite