Comandați un serviciu
Trimite

Revizuirea motorului

 

Pret serviciu de la 6000 lei

Una dintre partile principale ale masinii este motorul. In cazul in care acesta este defect, proprietarii de masini aleg sa revizuiasca motorul in loc sa il inlocuiasca cu unul nou. Revizia motorului este un proces de restaurare completa a motorului, include scoaterea din masina si dezasamblarea completa, inlocuirea tuturor pieselor defecte, repararea arborelui cotit si a altor unitati.

Motive pentru care am nevoie de o revizie a motorului?

Daca observati cel putin unul dintre semnele de functionare defectuoasa a motorului, merita sa contactati un service auto:

   Ciocnituri in timpul functionarii motorului se aud ciocanituri necaracteristice;

  •    Consum ridicat de ulei de motor si combustibil;
  •    Motorul are dificultati la pornire;
  •    Iese fum negru din teava de esapament;
  •    Lipsa de putere in timpul conducerii;
  •    Tresariri in timpul functionarii motorului;
  •    Funingine mare pe bujiile de aprindere;
  •    Compresie scazuta in cilindrii motorului.

Merita sa ne amintim ca, dupa ce ne-am apucat de revizia motorului masinii, este necesar sa reparam toate partile, nu selectiv. Service auto centreru de anvelope ofera servicii de revizie a motorului la preturi mici in Chisinau.

Reparatia motorului electric

Motorul electric este o parte importanta a aproape oricarui autovehicul, iar chiar si o mica defectiune a motorului afecteaza functionarea masinii.

Este necesara o diagnosticare in timp util a motorului electric. Acest lucru va va permite sa identificati la timp defectiunile pieselor motorului electric. Si la timp pentru a face o revizie majora a motorului masinii.

Revizuirea motorului electric este de a o scoate din masina si de a o readuce la starea lasata din fabrica.

In cazul in care motorul electric a devenit defect, puteti apela la centrul nostru de service auto din Chisinau.

Facem revizia sau inlocuirea motorului de orice complexitate. Pentru lucrari folosim doar materiale de calitate.

Daca alegeti intre cumpararea unui motor electric nou si revizia motorului existent, la prima vedere, se pare ca este mai bine sa cumparati unul nou. Dar este necesar sa intelegem, deoarece daca exista posibilitatea de a face o revizie a motorului la un pret accesibil in Chisinau - este cel putin o optiune accesibila decat cumpararea unuia nou.

Atunci cand service-ul nostru auto primeste un motor electric, primul lucru pe care il facem este diagnosticarea pentru a identifica toate defectele care nu sunt vizibile. O astfel de diagnoza ajuta la dezvaluirea tuturor deteriorarilor ascunse.

Revizia motorului auto in Chisinau

In service-ul auto Centrul de anvelope lucreaza doar angajati calificati care vor efectua calitativ si in cel mai scurt timp posibil revizia motorului automobilului in Chisinau la preturi rezonabile. Pentru acest proces dispunem de echipament modern. Pentru a afla costul reviziei motorului, completati formularul de pe site-ul nostru si va vom contacta imediat.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Revizuirea motorului 1Revizuirea motorului 2Revizuirea motorului 3Revizuirea motorului 4Revizuirea motorului 5Revizuirea motorului 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite