Comandați un serviciu
Trimite

Restaurarea interiorului masinii

 

Pret serviciu de la 1500 lei

Restaurarea interiorului auto in Chisinau la cel mai bun pret!

Interiorul masinii dvs. este locul in care petreceti un timp considerabil. Acesta trebuie sa fie confortabil, confortabil si sa arate perfect. Daca interiorul masinii dvs. necesita reinnoire si restaurare, ati ajuns la locul potrivit. Oferim servicii de restaurare a interiorului masinii in Chisinau, promitand o calitate incredibila si preturi accesibile.

De ce este importanta restaurarea interiorului auto:

  1. Confort.

Atunci cand petreceti mult timp in interiorul masinii dumneavoastra, meritati confort. Restaurarea interiorului poate spori considerabil placerea calatoriilor tale.

  1. Siguranta. 

Este important ca interiorul sa fie in stare buna. Scaunele uzate sau tapiteria deteriorata pot afecta siguranta la volan.

  1. Estetica. 

Aspectul interiorului dvs. afecteaza prima impresie. Un interior bine restaurat va face imediat vehiculul mai atractiv.

Serviciile noastre de restaurare a interiorului auto includ:

  • Restaurarea scaunelor. Artizanii nostri sunt capabili sa restaureze scaunele uzate sau deteriorate, oferindu-le un aspect impecabil.
  • Inlocuirea completa a tapiteriei. Daca situatia tapiteriei este prea grava, putem inlocui complet tapiteria interioara, oferind o selectie larga de materiale si modele.
  • Restaurarea tabloului de bord si a decorului. Vom restaura si, daca este necesar, vom inlocui elementele interioare pentru ca interiorul sa arate ca nou.
  • Curatare si dezinfectare. Nu numai ca renovam, dar ne asiguram ca interiorul dumneavoastra este absolut curat si sigur prin efectuarea unei curatari si dezinfectii detaliate.
  • Izolare fonica. Daca doriti sa imbunatatiti izolarea fonica a interiorului dumneavoastra, va oferim si serviciile corespunzatoare.

Restaurarea interiorului auto:Pretul pe care il meritati!

Intelegem ca costul restaurarii interiorului masinii poate fi o preocupare. Cu toate acestea, prioritatea noastra este de a face acest serviciu accesibil pentru toata lumea. Oferim preturi competitive, astfel incat fiecare proprietar de masina sa isi permita sa imbunatateasca interiorul vehiculului sau.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Restaurare interior auto 1Restaurare interior auto 2Restaurare interior auto 3Restaurare interior auto 4Restaurare interior auto 5Restaurare interior auto 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite