Comandați un serviciu
Trimite

Reparatii de incalzire auto

 

Pret serviciu de la 349 lei

Incalzirea masinii este salvatoare pe vreme rece. Nu vreti sa vedeti un incalzitor auto stricat sau nefunctional intr-o dimineata geroasa de iarna. Nu numai ca va tine cald, dar ajuta si la dezghetarea si dezghetarea parbrizului.

Motive pentru care este necesara repararea incalzitorului auto

In cazul in care sistemul de incalzire nu functioneaza, problemele la incalzirea masinii pot aparea din mai multe motive, printre care:

  1. Niveluri scazute de antigel. Daca nivelul antigelului este prea scazut, in radiatorul de incalzire nu curge suficient lichid fierbinte si aerul va fi rece. Umpleti lichidul de racire la nivelul corect si verificati daca functioneaza sistemul de incalzire.
  2. Deteriorarea cablului. Deteriorarea cablului este de obicei o reparatie destul de simpla si nu are consecinte grave, dar daca incalzirea masinii nu functioneaza, cauza poate fi un cablu scurtcircuitat sau o siguranta arsa.
  3. Defectiune a ventilatorului de incalzire. Incalzitorul autovehiculului functioneaza, dar numai pana cand lichidul fierbinte ajunge la radiator. Daca ventilatorul de incalzire in sine este defect, acesta nu poate furniza caldura vehiculului. Aceasta poate fi o defectiune mecanica sau electrica.
  4. Un termostat defect sau deteriorat. Un termostat defectuos sau deteriorat este una dintre cele mai frecvente cauze ale nefunctionarii incalzitoarelor auto.

Daca observati unul dintre aceste simptome, contactati Centru de anvelope. Service-ul nostru auto specializat va efectua cea mai buna reparatie posibila a incalzitorului auto.

Reparatia incalzitorului in Chisinau

In atelierul de reparatie auto Centru de anvelope lucreaza doar maestri cu experienta. Acestia isi desfasoara activitatea calitativ si rapid. Service-ul nostru este dotat cu echipament modern pentru repararea tuturor tipurilor de automobile. Pretul pentru reparatia incalzitorului auto poate depinde de problema si de ceea ce trebuie inlocuit sau reparat. Completati formularul de mai jos si va vom suna pentru a clarifica detaliile reparatiei. Va asteptam la Centru de anvelope!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Reparatii de incalzire 1Reparatii de incalzire 2Reparatii de incalzire 3Reparatii de incalzire 4Reparatii de incalzire 5Reparatii de incalzire 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite