Comandați un serviciu
Trimite

Repararea variatorului auto

 

Pret serviciu de la 2000 lei

O transmisie cu viteza variabila (CVT sau transmisie cu variatie continua) este o transmisie automata cu curea in V cu variatie continua. Politele variatoare sunt realizate sub forma unor discuri conice, care se deplaseaza si se departeaza, modificand diametrul si, la randul lor, raportul de transmisie.

Cutiile variatoare (CVT) au fost promovate pentru a controla mecanismele masinilor. Pentru functionarea masinilor grele, variatorului ii lipseste puterea, dar pentru autoturisme sunt suficiente. Exista mai multe tipuri de variatoare:

  •    Cu lant;
  •    Curea trapezoidala;
  •    Toroidal.

Tipul de variatoare cu curea in V este cel mai raspandit. Repararea cutiilor de variator nu este un proces usor, de aceea este necesar sa va adresati numai maestrilor experimentati si cunoscatori.

Semnele de functionare defectuoasa a variatorului

In cele mai multe cazuri, cutiile de variator se defecteaza din cauza supraincalzirii uleiului de transmisie. De asemenea, unul dintre semnele unui variator defect poate fi faptul ca lichidul de transmisie nu a fost inlocuit la timp, de asemenea, din cauza unui radiator de racire infundat, variatorul poate ceda. Semnele unui variator defect:

  •    Ulei nepotrivit sau de calitate scazuta;
  •    Supraincalzirea variatorului;
  •    Rulmentul contaminat cu aschii;
  •    Rulmenti nepotriviti instalati;
  •    Cutia supraincarcata.

Daca la masina dumneavoastra apare cel putin unul dintre semne, este necesar sa contactati centrul nostru de service auto. In caz de necesitate, vom face reparatia cutiei variatorului la un pret accesibil in Chisinau.

Variatorul are dezavantaje - unele modele sunt capricioase in functionare. Este necesar un service regulat si, cel mai important, calificat. In caz contrar, nu vor fi evitate defectiunile semnificative si reparatia costisitoare a cutiei de viteze a variatorului.

Reparatia cutiei de viteze variator intr-un centru de service auto

Nu toate atelierele de reparatii auto pot repara un variator. Daca observati defectiuni ale cutiei de viteze a variatorului CVT, cel mai bine este sa nu o reparati acasa! Contactati-ne. Service-ul nostru auto este dotat cu echipamente speciale pentru repararea cutiilor de variator si avem doar profesionisti care isi vor face treaba calitativ si rapid. Pentru a afla pretul reparatiei cutiei de variator, completati formularul de pe site-ul nostru si va vom contacta imediat.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Repararea cutiei variatorului 1Repararea cutiei variatorului 2Repararea cutiei variatorului 3Repararea cutiei variatorului 4Repararea cutiei variatorului 5Repararea cutiei variatorului 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite