Comandați un serviciu
Trimite

Repararea sistemului de evacuare

 

Pret serviciu de la 499 lei

De obicei, sistemul de evacuare al masinii dvs. nu primeste prea multa atentie - pana cand apare o problema cu acesta. Chiar daca observati ca ceva nu este in regula, ati putea fi tentat sa amanati reparatiile. Cu toate acestea, amanarea reparatiilor la sistemul de evacuare poate fi periculoasa si poate duce chiar la probleme mai grave si mai costisitoare in viitor.

Semnele de avertizare ca sistemul dvs. de evacuare are nevoie de atentie includ urmatoarele:

  • Zgomote puternice care vin de sub vehicul
  • O schimbare notabila in economia de combustibil a vehiculului
  • Lumina de verificare a motorului se aprinde
  • Simtiti miros de gaze de esapament in interiorul vehiculului
  • Auziti un sunet de suierat sau pocnitura.
  • Oricare dintre aceste semne poate indica faptul ca sistemul de evacuare al masinii dvs. trebuie reparat, si trebuie sa se faca rapid.

Oricare ar fi cauza defectiunii masinii dumneavoastra, odata ce va dati seama ca sistemul de evacuare are nevoie de reparatii, este important sa actionati rapid. Sa aruncam o privire la trei motive pentru care nu ar trebui sa amanati reparatiile.

  1. Gazele de esapament expun pericolele.

Atunci cand gazele de esapament se scurg in interiorul autovehiculului dvs., acestea elibereaza gaze periculoase si potential mortale care pot duce la otravirea cu monoxid de carbon pentru dvs. si pasagerii dvs.

In plus fata de gazele de esapament care pot intra direct in vehicul, daca exista o scurgere in sistemul de evacuare, aceste gaze nocive sunt eliberate in mediul inconjurator. Acest lucru inseamna ca vehiculul dumneavoastra nu va putea trece testele de emisii necesare.

  1. Gazele de esapament afecteaza performanta motorului.

Performanta motorului la eficienta maxima depinde de sistemul de evacuare. In cazul in care exista o scurgere, motorul pierde presiune, ceea ce poate cauza blocarea sau lipsa de putere. In unele cazuri, vehiculul poate chiar sa se blocheze.

O alta problema care poate fi observata in cazul unui sistem de evacuare defectuos este scaderea eficientei combustibilului. Cu un sistem de evacuare defectuos, vehiculul pur si simplu nu va putea obtine un kilometraj la fel de mare ca in cazul unui sistem functional. Evitati uzura motorului prin efectuarea de reparatii in timp util.

  1. Un sistem de esapament care functioneaza defectuos duce la reparatii costisitoare.

Daca un sistem de evacuare deteriorat sau defect nu este reparat, acesta se va inrautati si poate scurta durata de viata a tuturor sistemelor vehiculului. Ignorarea avariilor poate duce la o uzura si mai mare a vehiculului si la probleme mai grave si mai costisitoare, cum ar fi necesitatea de a inlocui convertorul catalitic.

Sistem de evacuare in Chisinau

Evitarea unor pericole de iarna este imposibila, dar sa inveti cum sa protejezi sistemul de evacuare al masinii tale de efectele acestora este o modalitate buna de a identifica problemele din timp si de a le impiedica sa se transforme in probleme mai grave. In cazul in care sistemul de evacuare trebuie inlocuit sau reparat, contactati service-ul auto Centru de anvelope. Maestrii cu experienta vor elimina rapid si calitativ toate disfunctionalitatile sistemului de evacuare. Iar preturile in Centru de anvelope vor surprinde placut pe oricare dintre clientii nostri.

Completati formularul de mai jos si va vom suna noi.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Repararea sistemului de evacuare 1Repararea sistemului de evacuare 2Repararea sistemului de evacuare 3Repararea sistemului de evacuare 4Repararea sistemului de evacuare 5Repararea sistemului de evacuare 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite