Comandați un serviciu
Trimite

Repararea si inlocuirea cutiilor de viteze

 

Pret serviciu de la 1000 lei

Indiferent daca aveti o cutie de viteze manuala sau automata, trebuie sa fiti cu ochii pe ea atunci cand va faceti revizia masinii.

Cutia de viteze este o parte importanta a masinii dumneavoastra, iar scopul cutiei de viteze este de a transmite cuplul de la grupul motopropulsor la un numar diferit de rotatii. Un set de angrenaje cu rotatie diferita a apendicelui creste sau scade cuplul. O defectiune detectata intempestiv a unei cutii de viteze manuale duce, in general, la o reparatie nu dintre cele mai ieftine.

Motive pentru care ar trebui sa mergeti la service:

  •    Imposibilitatea de a schimba vitezele;
  •    Miros de arsura;
  •    Zgomot in punctul mort;
  •    Lovirea unei viteze;
  •    Defectarea cosului de ambreiaj si a placii de presiune.

Daca observati cel putin una dintre aceste cauze, trebuie neaparat sa mergeti la un atelier. Centru de anvelopare va efectua reparatia MKPP la preturi mici pe teritoriul Chisinaului.

Costul reparatiei cutiei MKPP este mai ieftin de intretinut, spre deosebire de cea automata. Acest lucru se datoreaza simplitatii structurii transmisiei manuale, care este destul de accesibila pentru intretinere. In plus, diferitele sisteme de schimbare a treptelor de viteza permit masinilor cu transmisie manuala sa consume foarte putin combustibil, ceea ce le face si mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil.

Vine timpul si vine momentul in care cutia de viteze cedeaza si este necesara o reparatie a cutiei de viteze. Centru de anvelope va ofera 3 optiuni:

   Prima optiune este inlocuirea cutiei de viteze vechi cu una noua. Aceasta este o optiune buna, dar, in primul rand, nu toata lumea si-o poate permite, iar in al doilea rand, in functie de marca si anul masinii, exista cazuri in care aceste cutii nu mai sunt in productie.

  •    A doua optiune este inlocuirea cutiei de viteze. Dar exista un punct ca resursa, deoarece nu se stie cat de mult va functiona aceasta cutie.
  •    A treia optiune este de a repara MKPP nativ, toate piesele vor fi inlocuite cu altele noi.

Service auto Centru de anvelope efectueaza reparatia MKPP in Chisinau calitativ, avem specialisti cu experienta, care nu se tem de nici o lucrare dificila. In service-ul nostru auto preturi destul de rezonabile pentru reparatia transmisiilor manuale. Service-ul nostru auto ofera garantie pentru repararea transmisiei manuale si a pieselor inlocuite.
Completati formularul de pe site pentru diagnosticarea si repararea transmisiei manuale.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Repararea transmisiilor manuale 1Repararea transmisiilor manuale 2Repararea transmisiilor manuale 3Repararea transmisiilor manuale 4Repararea transmisiilor manuale 5Repararea transmisiilor manuale 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite