Comandați un serviciu
Trimite

Repararea si inlocuirea ascensoarelor de ferestre

 

Pret serviciu de la 349 lei

Masinile moderne au geamuri electrice integrate, o singura apasare de buton si geamurile se ridica si coboara. Din pacate, geamurile electrice se uzeaza si se strica dupa un timp. Cu toate acestea, cei mai multi dintre tehnicienii nostri repara sau inlocuiesc geamurile electrice!

Geamurile electrice sunt mecanisme mecanice care ridica si coboara geamul. Geamurile electrice au nevoie de un motor de geamuri electrice pentru a functiona. Fara un motor, geamul trebuie sa fie deschis manual cu o parghie. Regulatorul si motorul geamului electric sunt situate in interiorul usii masinii. Geamurile electrice sunt discrete si nu sunt vizibile. Asta pana cand nu mai functioneaza.

Cum voi sti daca geamurile electrice sunt sparte?

Avand in vedere motivele de mai jos, vehiculul dumneavoastra are nevoie de o inlocuire sau de o reparatie a ridicatoarelor de geamuri electrice:

  • Geamurile scartaie sau scartaie atunci cand sunt ridicate sau coborate.
  • Geamurile se ridica sau se coboara neuniform.
  • Geamul se deplaseaza partial sau cade in afara usii.
  • Motorul de ridicare a geamului porneste, dar geamul ramane nemiscat.
  • Geamul nu se deschide sau nu se inchide lent sau normal.
  • Geamul nu se deschide sau nu se inchide complet.

De ce sunt importante inlocuirea si repararea geamurilor electrice?

Geamurile auto, ca si parbrizul si usile, sunt parti importante ale structurii unui vehicul. Activarea geamurilor electrice protejeaza ocupantii de intemperii si asigura integritatea structurii vehiculului.

Repararea geamurilor electrice

In cazul in care un elevator de fereastra cu fir este rupt sau uzat, acesta poate fi reparat. Cu toate acestea, majoritatea geamurilor electrice defecte vor trebui inlocuite. Unele reparatii ale geamurilor electrice pot fi reparate la fata locului, dar acest serviciu este limitat la tipul de reparatie necesara. Alte tipuri de reparatii ale ridicatoarelor de geamuri electrice sunt ideale pentru instalatiile noastre moderne.

Inlocuirea si repararea ridicatorului de geamuri electrice in Kishinev

Inlocuirea ridicatoarelor de geamuri electrice este rapida, fiabila si accesibila. La Centru de anvelope folosim intotdeauna piese de schimb de inalta calitate. Datorita particularitatilor inlocuirii ridicatorului de geamuri, este indicat sa efectuati urmatoarele operatiuni la Centru de anvelope.

Cat costa inlocuirea lifturilor de ferestre la Centru de anvelope

Serviciile de ridicare a geamurilor electrice de la Centru de anvelope sunt de neegalat. Pastrati-va pe dumneavoastra si pe pasagerii dumneavoastra in siguranta si confort in masina. Veniti la atelierul nostru de reparatii auto pentru a va repara ridicatorul de geamuri la un pret mic in Chisinau. Specialistii nostri vor reusi sa repare ridicatorul de geam la un pret rezonabil, calitativ si rapid. Pentru a afla mai multe despre reparatia ridicatorului de geamuri, completati formularul de pe site-ul nostru si va vom suna pentru a clarifica toate detaliile. Va asteptam la Centru de anvelopare!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Repararea ascensoarelor pentru ferestre 1Repararea ascensoarelor pentru ferestre 2Repararea ascensoarelor pentru ferestre 3Repararea ascensoarelor pentru ferestre 4Repararea ascensoarelor pentru ferestre 5Repararea ascensoarelor pentru ferestre 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite