Comandați un serviciu
Trimite

Repararea pompei

 

Pret serviciu de la 800 lei

Pompa de apa este cel mai important element al sistemului de racire a motorului masinii. In caz de defectiune a acesteia, este necesara interventia unui profesionist, deoarece repararea independenta a acestui element al masinii poate duce la consecinte ireversibile. Car service va ofera servicii profesionale de inlocuire si reparatie a pompei auto in Chisinau. Pompa este unul dintre elementele cheie ale sistemului de racire a motorului cu ardere interna, care alimenteaza motorul cu lichid de racire. O defectiune a sistemului de racire poate duce la supraincalzirea rapida a motorului, ceea ce necesita reparatii serioase. Folositi serviciile unor profesionisti cu experienta pentru a remedia defectiunile rapid si ieftin.

Cauze si simptome ale defectiunii pompei

Pompele sistemului de racire pot inceta sa mai functioneze dintr-o varietate de motive. Utilizarea antigelului de calitate inferioara, procesele de cavitatie si instalarea necorespunzatoare a dispozitivului accelereaza uzura. In plus, pompele se pot defecta ca urmare a uzurii naturale, iar durata de viata a acestora nu depaseste, de obicei, 200.000 de kilometri parcursi. Functionarea sa defectuoasa poate fi determinata de diverse semne:

  • Un fluierat subtire si continuu care vine din partea laterala a arborelui cu came.
  • Scurgere de antigel.
  • Atunci cand cantitatea de antigel din sistem scade, eficienta schimbului de caldura scade semnificativ si motorul se poate supraincalzi.
  • Miscarea pompei in sus si in jos.

Astfel de defectiuni tehnice pot duce la o defectiune completa si necesita reparatii. Pretul de reparare a pompei auto este mai mult decat accesibil.

Inlocuirea pompei de apa auto in Centru de anvelopare

Service auto Centru de anvelope elimina rapid si cu profesionalism defectiunile sistemului de racire a motorului.

Repararea pompei motorului nu dureaza mult timp.
 
Procesul de inlocuire se realizeaza in mai multe etape:

  • Indepartarea antigelului uzat din sistemul de racire al masinii.
  • Demontarea si indepartarea elementelor de fixare care fixeaza pompa defecta.
  • Instalarea de noi piese de schimb. Dupa aceasta, antigelul este reumplut in sistem, iar masina este in orice caz gata de functionare.

Nu este recomandat sa efectuati astfel de lucrari in mod independent. Deteriorarea sistemului de racire cauzata de dezmembrarea neprofesionista poate fi foarte costisitoare. Pentru a evita acest lucru, contactati imediat un specialist experimentat din Centru de anvelopare pentru a garanta un rezultat de calitate.

Completati formularul de mai jos si va vom suna pentru o programare la service-ul nostru auto. Va asteptam cu drag!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Repararea pompei 1Repararea pompei 2Repararea pompei 3Repararea pompei 4Repararea pompei 5Repararea pompei 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite