Comandați un serviciu
Trimite

Repararea si inlocuirea sistemului de inchidere centralizata

 

Pret serviciu de la 255 lei

In prezent, majoritatea masinilor fabricate sunt echipate cu un sistem de inchidere centralizata. Aceste sisteme electrice permit soferului sa blocheze si sa deblocheze de la distanta usile si portbagajul vehiculului. La majoritatea masinilor, sistemul de inchidere centralizata poate fi actionat din interiorul masinii, de obicei de la un buton din interiorul portierei soferului sau cu ajutorul unui breloc de chei.

De-a lungul timpului, au existat doua tipuri principale de inchidere centralizata din punct de vedere al functionalitatii, si anume cu infrarosu si cu unde radio. In prezent, inchiderea centralizata prin unde radio este cea mai frecvent utilizata. Cheia, in calitate de emitator, trimite un semnal codificat catre receptoarele din masina folosind undele radio. Acest semnal codificat este comparat cu propriul cod pentru a oferi o potrivire care deblocheaza sau blocheaza sistemul de inchidere centralizata al masinii dumneavoastra.

Daca nu reusiti sa deblocati incuietoarea, Centru de anvelope va poate ajuta. Expertii vor face o tamponare a incuietorii centrale si vor rezolva problema.

Costul reparatiei si inlocuirii incuietorii centrale auto

Avand in vedere ca cele mai multe dintre aceste componente vin ca un ansamblu complet, repararea incuietorii centrale este impracticabila, asa ca inlocuirea este cel mai probabil singura optiune.

Utilizarea regulata si uzura pot duce la inlocuirea sistemului de inchidere centralizata.

Sistemul de inchidere centralizata a masinii dvs. va fi utilizat de fiecare data cand va folositi autovehiculul. Avand in vedere aceasta utilizare frecventa, inclusiv piesele mici si operatiunile delicate, intrerupatoarele si componentele electrice se vor uza in cele din urma, vor ceda si vor trebui inlocuite.

Mecanicul dvs. nu va interveni niciodata direct si nu va inlocui unitatile de inchidere centralizata. Daca sistemul dvs. de inchidere centralizata cedeaza, ar putea exista o serie de probleme care trebuie sa fie investigate:

  • Este posibil sa fi ars o siguranta.
  • Cheita este defecta.
  • Bateria brelocului este descarcata.
  • Solenoidul de blocare a usilor poate functiona defectuos.
  • Fire electrice rupte sau deteriorate.

Repararea incuietorilor centralizate auto in Centru de anvelopare

Centru de anvelope este un service specializat si mobil de lacatuserie auto. Venim oriunde in Moldova daca aveti nevoie de ajutor. Oferim servicii de reparare a cheilor de la fob si de la incuietoare centrala. Specialistii nostri cu experienta va vor ajuta sa deschideti masina, sa aprindeti lumina, sa incarcati si alte reparatii minore. Pretul de reparatie a incuietoarei centrale este destul de mic si va multumi fiecare dintre clientii nostri. Completati formularul de pe site-ul nostru si va vom suna inapoi pentru a rezolva problemele masinii dumneavoastra. Va asteptam la Centru de anvelopare!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Repararea sistemului de inchidere centralizata 1Repararea sistemului de inchidere centralizata 2Repararea sistemului de inchidere centralizata 3Repararea sistemului de inchidere centralizata 4Repararea sistemului de inchidere centralizata 5Repararea sistemului de inchidere centralizata 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite