Comandați un serviciu
Trimite

Repararea, inlocuirea si curatarea injectoarelor pentru vehicule

 

Pret serviciu de la 650 lei

In prezent, injectoarele sunt foarte raspandite si se gasesc in multe motoare de automobile, atat pe benzina, cat si diesel. Motoarele cu sisteme de injectie de combustibil din care fac parte injectoarele sunt mai ecologice. Injectoarele joaca un rol important in sistemul de injectie a combustibilului. Injectoarele transfera combustibilul amestecat cu aer de la pompa la camera de combustie sub presiune. Injectoarele sunt ecologice, economisesc combustibil si sunt usor de utilizat indiferent de temperatura. Injectoarele imbunatatesc dinamica vehiculului. Cu toate acestea, injectoarele sunt foarte sensibile la calitatea slaba a combustibilului, iar repararea lor este posibila si costisitoare doar in cazuri rare si exceptionale. Pentru a evita problemele cu injectoarele, se recomanda spalarea si curatarea injectoarelor si a sistemului de combustibil.

Diagnosticarea si repararea injectoarelor diesel si a injectoarelor de benzina

Diagnosticarea injectoarelor va permite sa verificati starea acestora si sa determinati daca injectoarele trebuie curatate, reparate sau inlocuite. Deoarece majoritatea defectiunilor injectoarelor sunt cauzate de infundarea severa, acestea trebuie curatate in mod regulat ca masura preventiva. In zonele metropolitane, injectoarele se infunda mai mult si, prin urmare, trebuie curatate mai frecvent. In primul rand, injectoarele se infunda din cauza combustibilului de proasta calitate. Un astfel de combustibil contine impuritati care infunda elementele injectorului. Mecanismul injectorului este extrem de sensibil la calitatea si puritatea combustibilului, iar infundarea injectorului poate duce la defectarea intregului sistem de alimentare. Este necesar sa se verifice periodic starea injectoarelor si a intregului sistem de alimentare cu combustibil al vehiculului.

Spalarea injectoarelor de motorina si benzina

Spalarea injectoarelor la motoarele pe benzina este o procedura standard de intretinere. Este posibila spalarea sistemului de combustibil fara a demonta injectoarele. Esenta spalarii consta in injectarea unui lichid asemanator combustibilului in sistemul de alimentare. Motorul este pornit, iar lichidul elimina toate depunerile de lichid sau ulei din sistem. Spalarea injectoarelor motorului are loc, de asemenea, atunci cand se inhaleaza combustibil de proasta calitate.

Curatarea injectoarelor masinilor diesel si pe benzina

Exista diferite metode de curatare a duzelor injectoarelor:

 • Autocuratare;
 • Сuratarea cu ultrasunete a injectoarelor;
 • Curatarea mecanica.

Metoda necesara intr-un anumit caz este determinata de catre maistru in timpul diagnosticarii pe banca. Autocuratarea injectoarelor se efectueaza la o viteza de 110-120 km/h pe o distanta de 10-20 km. In acelasi timp, ca si in cazul curatarii, este posibil sa se faca fata doar contaminantilor mici. Curatarea cu ultrasunete a injectoarelor se realizeaza cu dezasamblarea completa a sistemului de combustibil. Injectoarele sunt plasate intr-o baie cu ultrasunete, unde sunt indepartati si contaminantii complecsi si duri. Dupa o astfel de curatare, se pot gasi deteriorari ale injectorului care nu sunt vizibile sub murdarie, iar injectorul in sine nu poate fi reparat.

Repararea injectoarelor diesel si a injectoarelor de benzina in Chisinau

Injectoarele sunt rareori reparate. Acest lucru se datoreaza faptului ca reparatia este costisitoare, iar reparatia rareori "salveaza"injectoarele. Prin urmare, de regula, se efectueaza spalarea, inlocuirea injectoarelor motoarelor pe benzina si diesel si curatarea injectoarelor in sine.

Inlocuirea, indepartarea, curatarea injectoarelor in Chisinau

In cazul in care curatarea injectoarelor nu ajuta sau se gaseste un defect sub stratul contaminat, injectorul este inlocuit.

In plus, oferim o garantie de doi ani pentru piesele inlocuite. Recomandam curatarea preventiva periodica a injectoarelor diesel. Curatarea injectoarelor de motorina si benzina in Chisinau se face cel mai bine la fiecare 30.000-40.000 km de kilometraj.

Pretul de inlocuire, curatare si reparare a injectoarelor in Chisinau depinde de piesele defecte si de activitatea specialistului.

Completati formularul de mai jos si va vom contacta pentru a produce:

 • Indepartarea injectoarelor motorului diesel;
 • Inlocuirea injectoarelor pe mai productiv;
 • Verificarea injectoarelor;
 • Inlocuirea emulatorului de injectoare;
 • Instalarea pompei de injectoare;
 • Curatarea sistemului de combustibil si a injectoarelor;
 • Repararea injectorului de combustibil si a injectoarelor;
 • Repararea injectoarelor sistemului de combustibil;
 • Inlocuirea inelelor de etansare ale injectorului.

Va asteptam la Centru de anvelopare!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Inlocuirea, curatarea si repararea injectoarelor 1Inlocuirea, curatarea si repararea injectoarelor 2Inlocuirea, curatarea si repararea injectoarelor 3Inlocuirea, curatarea si repararea injectoarelor 4Inlocuirea, curatarea si repararea injectoarelor 5Inlocuirea, curatarea si repararea injectoarelor 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite