Comandați un serviciu
Trimite

Repararea si inlocuirea suspensiei pneumatice

 

Pret serviciu de la 850 lei

Suspensia pneumatica ajuta la reglarea pozitiei unui automobil in raport cu carosabilul. Particularitatea de baza consta in faptul ca aici nu sunt instalate arcuri. Aici sunt pernute pneumatice. 

Cu ajutorul suspensiei pneumatice, automobilul este mai usor de manevrat. Este foarte important ca aceasta sa fie in buna functiune. O suspensie pneumatica defecxta poate cauza si defectiunea altor piese. Iata de ce trebuie de facut reparatie sau inlocuire suspensie pneumatica la timp. Va va costa mai putin, decat restaurarea automobilului dupa accidente sau daca se vor defecta mai multe sisteme din cauza suspensiei defecte.

Reparatia suspensiei pnuematice

Odata ce ati decis sa faceti reparatie suspensie pneumatica, trebuie sa incredintati procedura specialistilor. Nici nu va ganditi sa intreprindeti ceva desinestatator. Asta o sa va aduca mari batai de cap, plus si cheltuieli suplimentare in caz de deteriorati ceva. La service, reparatii suspensii pneumatice se vor face rapid si calitativ. Iata etapele procedurii:

  • diagnosticarea starii suspensiei si a componentelor acesteia, evaluarea suprafetei;

  • verificarea pistonului, identificarea blocajelor, resturilor, murdariei din interiorul mecanismelor, inlocuirea pieselor uzate;

  • monitorizarea starii compresorului, inlocuirea componentelor sau a intregii unitati;

  • reglarea inaltimii de rulare in conformitate cu documentatia tehnica;

  • alinierea senzorului de nivel;

  • controlul starii amortizoarelor, inlocuire;

  • controlul calitatii fixarii.

Inlocuirea suspensiei pneumatice

In caz ca suspensia pneumatica va avea defecte grave si reparatia, pur si simplu, nu va da niciun rezultat, atunci unica solutie va fi inlocuirea suspensiei pneumatice. Pentru a va asigura viata si sanatatea dumneavoastra si a pasagerilor, dar si a celorlalti participanti la trafic, automobilul trebuie sa fie in stare perfecta. Toate piesele trebuie sa fie functionabile, inlcusiv si rulmentul. Procedura de inlocuire a rulmentului va costa de la 560 de lei.

Reparatia si inlocuirea suspensiei pneumatice - unde sa ma adresez pentru asta?

Locul cel mai potrivit pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. Aici veti avea parte de tot suportul in problemele aparute. La noi lucreaza cei mai buni specialisti din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai potrivita pentru problemele automobilului dumneavoastra. Lucrarile de reparatii amortizoare pneumatice se vor efectua calitativ si rapid. Plus, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in oras. Vizitati-ne si convingeti-va personal de asta. Va asteptam cu drag!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Repararea si inlocuirea suspensiei pneumatice 1Repararea si inlocuirea suspensiei pneumatice 2Repararea si inlocuirea suspensiei pneumatice 3Repararea si inlocuirea suspensiei pneumatice 4Repararea si inlocuirea suspensiei pneumatice 5Repararea si inlocuirea suspensiei pneumatice 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite