Comandați un serviciu
Trimite

Repararea cremalierei de directie

 

Pret serviciu de la 1600 lei

Cremaliera de directie este o piesa metalica solida care se conecteaza la rotile masinii dumneavoastra si le permite sa se miste atunci cand rotiti volanul. Ea este responsabila de transpunerea actiunilor soferului in directia corecta de deplasare. Cremaliera de directie este alcatuita dintr-un set de angrenaje, fiecare dintre acestea fiind conectat la o roata diferita. Atunci cand soferul roteste volanul, angrenajele se rotesc si imping sau trag rotile, determinand masina sa se intoarca.

Tipuri de cremaliere de directie

Exista doua tipuri principale de cremaliere de directie:

  • Cremaliere de directie manuale - sunt cel mai comun tip si se gasesc in majoritatea masinilor.
  • Cremaliere de directie asistata electric - sunt mai putin frecvente, dar pot fi gasite la unele masini de inalta performanta.

Centru de anvelope din Chisinau fac ambele tipuri de reparatie a cremalierelor de directie la preturi mici.

Semne ca raftul de directie trebuie reparat sau inlocuit:

  • Vibratii ale volanului de directie;
  • Volan care nu reactioneaza la volan;
  • Directie slabita;
  • Anvelope uzate neuniform;
  • Ciocanituri la directie;
  • Volan strans sau rigid;
  • Un miros asemanator cu cel de ulei ars care provine din vehiculul dumneavoastra;
  • Volanul de directie nu revine in pozitia initiala dupa ce se intoarce.

Dupa ce ati depistat cel putin unul dintre semne, apelati la noi in service-ul auto de pe Botanika la repararea rafturilor de directie.

Reparatie cremaliera de directie la Centru de anvelopare

Pentru a identifica problema este necesar un scurt test rutier. Apoi, plasam vehiculul dvs. pe un elevator hidraulic cu doi stalpi si evaluam cu exactitate cremaliera de directie. In timpul evaluarii, se verifica daca exista miscare la capetele cremalierei de directie si la lonjeroane. Daca exista o miscare excesiva, pot fi inlocuite doar capetele tijei de directie si urechile cremalierei, dar exista inca o sansa de defectiune mai tehnica a cremalierei dumneavoastra de directie. Dupa verificarea cremalierei de directie, daca exista defectiuni, personalul atelierului de reparatii auto se va oferi sa faca reparatiile. Centru de anvelopare face si reparatii de cremaliera de directie electrica, reparatii de unitate de control a cremalierei de directie si reparatii de cremaliera de servodirectie electrica.

Costul reparatiei cremalierei de directie in Moldova

Centru de anvelope este un service de incredere pentru clientii nostri. Ne tratam munca noastra cu multa responsabilitate. Avem doar meseriasi cu experienta care vor repara cremaliera de directie in Chisinau la un pret accesibil, de inalta calitate si rapid. Pentru a repara cremaliera de directie in Chisinau, completati formularul de pe site-ul nostru si noi va vom contacta. Va asteptam la Centru de anvelopare!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Repararea cremalierei de directie 1Repararea cremalierei de directie 2Repararea cremalierei de directie 3Repararea cremalierei de directie 4Repararea cremalierei de directie 5Repararea cremalierei de directie 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite