Comandați un serviciu
Trimite

Reglarea supapelor motorului

 

Pret serviciu de la 399 lei

Reglarea supapei de combustie interna (ICE) este procesul de stabilire a jocurilor dintre supape si scaunele unui motor. Supapele unui motor sunt "portile"care controleaza fluxul de gaze care intra si ies din cilindri.

Pentru functionarea corecta a motorului, este esential sa existe un joc adecvat intre supape si scaune. Reglarea regulata a supapelor ajuta la mentinerea unei performante optime a motorului, reduce uzura si prelungeste durata de viata a motorului.

Semnele ca este necesara reglarea supapelor sunt:

- zgomote;

- performanta instabila a motorului;

- pierderea de putere.

In mod obisnuit, costul ajustarii supapelor depinde de mai multi factori, cum ar fi marca si modelul masinii, complexitatea lucrarii, nivelul de calificare al mecanicului si regiunea in care se afla atelierul de reparatii auto.

Uitati de problemele motorului si oferiti-i motorului dvs. o performanta indelungata si fiabila

Nu ratati ocazia de a obtine ajustarea supapelor motorului cu ardere interna in Moldova la cel mai mic pret! Mecanicii experimentati vor efectua rapid si profesionist reglarea supapelor masinii dvs. in Chisinau Centru de anvelope.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Reglarea supapelor 1Reglarea supapelor 2Reglarea supapelor 3Reglarea supapelor 4Reglarea supapelor 5Reglarea supapelor 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite