Comandați un serviciu
Trimite

Reglarea franei de mana

 

Pret serviciu de la 200 lei

Majoritatea cablurilor de frana moderne au un fir interior din otel inoxidabil si sunt inconjurate de un invelis exterior din nailon. Unele cabluri au in interior un lubrifiant uscat pentru a preveni legarea. Cand inspectati cablurile de frana, asigurati-va ca toate bucsele sunt la locul lor.

Unele vehicule au o frana de parcare cu reglare automata, in care cablurile sunt reglate pe pedala de frana de parcare si nu pe roti. Astfel, se regleaza lungimea cablului care merge de la pedala de sub tabloul de bord pana la grinda de egalizare. Acest lucru are rolul de a se asigura ca deplasarea pedalei franei de parcare ramane constanta pe toata durata de viata a placutelor de frana. Ori de cate ori se efectueaza lucrari la franele rotilor, este necesar sa se regleze frana de parcare a vehiculului. La Centru de anvelope pretul de reglare a franei de parcare este optim, ceea ce va multumi pe fiecare dintre clientii nostri.

Unele sisteme folosesc reglarea automata a franei de parcare, care aplica in mod constant o tensiune minima asupra cablurilor franei de parcare pentru a le mentine ajustate. Dupa reglarea franelor spate, pur si simplu eliberati sau apasati (in unele cazuri) maneta sau pedala franei de parcare. Acest lucru va face ca cablurile franei de parcare sa se aseze, iar dispozitivul de reglare automata din mecanismul franei de parcare va putea tensiona corect cablurile franei de parcare.

Reglarea franei de mana

Cel mai frecvent mod de a regla frana de mana este de a roti rotorul si de a regla pinionul. Unii producatori recomanda utilizarea unui instrument de masurare a diametrului tamburului pentru a stabili distanta corecta dintre tambur si placuta.

Daca autovehiculul dumneavoastra are frane pe disc spate si etrierii au un mecanism de actionare cu suruburi, este posibil sa fie necesar sa masurati lungimea cablurilor pentru ajustare.

Pretul de reglare a franei de mana in Chisinau

In Centru de anvelope maestrii isi fac treaba rapid si calitativ. Suntem un service auto specializat si fiecare client va fi multumit de munca noastra. Pretul ajustarii franei de mana este mic, ceea ce nu poate sa multumeasca proprietarii de automobile. Completati formularul de pe site-ul nostru si va vom suna noi. Va asteptam cu drag!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Reglarea franei de mana 1Reglarea franei de mana 2Reglarea franei de mana 3Reglarea franei de mana 4Reglarea franei de mana 5Reglarea franei de mana 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite