Comandați un serviciu
Trimite

Refacerea si cusutul tavanului

 

Pret serviciu de la 2000 lei

Garnitura este materialul folosit pentru a acoperi plafonul unei masini, dar face mai mult decat sa ascunda metalul gol cu o tesatura moale, de culoare asortata. Garnitura de plafon asigura izolarea impotriva caldurii si a zgomotului si poate ascunde cablurile si feroneria pentru componente electrice, antene si alte accesorii.

Retapitare tavanului masinii in Moldova

O retusare a plafonului consta din mai multe straturi, inclusiv un material de spuma, de obicei poliuretan. Spuma este pulverizata sau lipita pe placa de tapiterie, care este atasata la interiorul plafonului, ceea ce face ca tapiteria sa fie mai moale la atingere si sa izoleze interiorul de caldura si zgomot.

Fara acest strat subtire de izolatie, o masina care sta la soare se poate incalzi din interior, iar zgomotul produs de vant va fi mai vizibil, mai ales la viteze de autostrada. In plus, aceasta izolatie poate imbunatati acustica sistemelor audio care sunt adaptate la interiorul unei anumite masini.

Stratul inferior de tesatura sau de vinil acopera, de obicei, izolatia din spuma. Aceasta este partea vizibila a tapiteriei, oferind interiorului un aspect finisat. Calitatea poate varia:masinile economice folosesc materiale mai ieftine care au un aspect si o senzatie de fragilitate (adesea denumite "blana de soarece"), in timp ce modelele mai scumpe folosesc materiale tesute sau chiar din piele de caprioara, care uneori ajung pana la stalpii ferestrelor. Unele masini au izolatie din spuma poliuretanica incorporata in tesatura.

Tesatura sau vinilul se lipeste de garnitura, care este mentinuta in pozitie prin muluri, suprapuneri si cleme de margine, precum si prin suruburi pentru fixarea luminilor, manerelor si parasolarelor.

La unele modele de automobile, este posibila retusarea plafonului auto fara a-l indeparta.

Exista decupaje pe lambriuri pentru lumini, manere, difuzoare si alte accesorii specifice unui anumit automobil. Atelierele care au serviciul de retusare a plafonului auto pot inlocui materialul original cu garnituri din alte materiale sau alte culori, precum si taia si modela pentru a se potrivi cu garniturile originale.

Refacerea tavanului masinii la Centru de anvelopare

Serviciul nostru modern de service auto face retusarea tavanului in Chisinau de catre mesteri cu experienta, rapid si calitativ. De asemenea, putem retusa tavanul in alcantara la preturi avantajoase pentru fiecare dintre clientii nostri. Completati formularul de mai jos si va vom suna pentru o programare in atelierul nostru. Va asteptam cu drag la Centre de anvelope!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Refacerea tavanului si re-cusatura 1Refacerea tavanului si re-cusatura 2Refacerea tavanului si re-cusatura 3Refacerea tavanului si re-cusatura 4Refacerea tavanului si re-cusatura 5Refacerea tavanului si re-cusatura 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite