Comandați un serviciu
Trimite

Reconectati-va masina

 

Pret serviciu de la 499 lei

Siguranta dumneavoastra pe sosea incepe cu anvelopele montate si intretinute corespunzator. Serviciile noastre profesionale de schimbare si inlocuire a anvelopelor in Chisinau va garanteaza confort si fiabilitate in orice moment al anului.

De ce este important sa efectuati o schimbare sezoniera a anvelopelor?

Schimbarea anvelopelor in functie de sezon nu este doar o cerinta, ci si o garantie a sigurantei si confortului tau pe drumuri. Anvelopele de iarna si cele de vara au caracteristici diferite pentru a se potrivi anumitor conditii meteorologice. Anvelopele potrivite imbunatatesc tractiunea, reduc riscul de accidente si va asigura ca conduceti cu incredere.

  • Schimbarea anvelopelor de iarna si de vara: Maestrii nostri profesionisti vor schimba rapid si calitativ anvelopele de iarna sau de vara, tinand cont de toate caracteristicile masinii dumneavoastra.
  • Inlocuirea anvelopelor pe jante din aliaj: Daca aveti jante din aliaj, nu va faceti griji - avem experienta si echipamente speciale pentru inlocuirea anvelopelor pe jante din aliaj fara daune.
  • Inlocuire anvelope Roadshow: Oferim servicii de inlocuire a anvelopelor Roadshow pentru a va economisi timp. Doar dati-ne un telefon si mesterii nostri vor veni la dumneavoastra oriunde va aflati in Kishinev.
  • Depozitarea sezoniera a anvelopelor: Nu doriti sa depozitati seturi suplimentare de anvelope? Oferim un serviciu de depozitare sezoniera a anvelopelor, garantand pastrarea starii acestora.
  • Costuri transparente: Intelegem ca pretul conteaza. De aceea, preturile noastre pentru inlocuirea si schimbarea anvelopelor sunt adecvate si accesibile pentru fiecare sofer. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la costurile ascunse - totul este transparent la noi.

Fiecare detaliu conteaza atunci cand vine vorba de anvelopele dumneavoastra. Pretuim timpul si siguranta dumneavoastra, de aceea garantam servicii de inalta calitate si o abordare individuala pentru fiecare client.

Faceti o programare pentru a va schimba sau inlocui anvelopele astazi pentru a fi siguri de siguranta dumneavoastra pe sosea. Echipa noastra de profesionisti din Chisinau este intotdeauna gata sa va ajute sa va pastrati masina in stare perfecta.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Schimbarea sezoniera a anvelopelor 1Schimbarea sezoniera a anvelopelor 2Schimbarea sezoniera a anvelopelor 3Schimbarea sezoniera a anvelopelor 4Schimbarea sezoniera a anvelopelor 5Schimbarea sezoniera a anvelopelor 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite