Comandați un serviciu
Trimite

Realimentarea aerului conditionat si dezinfectarea sistemului de ventilatie

 

Pret serviciu de la 549 lei

Poate ca nu exista nimic mai neplacut decat sa te afli intr-o masina intr-o zi calduroasa de vara, cand, atunci cand pornesti sistemul de aer conditionat, aerul cald iese in graba prin gurile de ventilatie. Acest lucru se poate intampla pentru ca nu exista suficient agent frigorific in sistem si este necesar sa umpleti din nou aerul conditionat auto sau exista o scurgere undeva. Sa luam in considerare toate subtilitatile de realimentare a sistemului de aer conditionat din masina.

De ce este necesar sa reumpleti aerul conditionat al masinii

Este posibil ca sistemul de aer conditionat al masinii dvs. sa aiba nevoie sa fie reumplut cu agent frigorific, care circula prin sistem pentru a crea aer rece.

Cu toate acestea, este posibil ca o scurgere foarte lenta sa nu necesite nicio reparatie. In unele cazuri, simpla adaugare a unui pic de agent frigorific este suficienta, ceea ce se numeste uneori "reincarcare". Mai mult, unii agenti frigorifici contin o substanta chimica de etansare a scurgerilor care poate rezolva problema, cel putin pentru o perioada, ceea ce inseamna ca este posibil sa nu fie nevoie sa reincarcati aparatul de aer conditionat auto timp de un an sau mai mult. Unii agenti frigorifici pot contine, de asemenea, un colorant viu colorat care indica locatia scurgerii, sau pot fi achizitionate cutii de material de etansare special. Cu toate acestea, daca scurgerile de agent frigorific se produc rapid, exista relativ putine locuri de scurgere care nu sunt costisitoare de reparat.

De ce este important sa completezi aerul conditionat al masinii tale

La fel ca orice sistem de aer conditionat, sistemul de aer conditionat auto are nevoie de agent frigorific pentru a functiona. Daca nu exista suficient freon in sistem, aparatul de aer conditionat nu va putea raci aerul in mod corespunzator si merita sa completati aparatul de aer conditionat cu freon.

Motive pentru a completa aerul conditionat al masinii dvs:

 • Va permite sa conduceti in confort.
 • Eficienta combustibilului.
 • Racirea motorului dumneavoastra.
 • Dezumidificarea interiorului.
 • Reducerea presiunii asupra altor componente ale masinii.
 • Evitati reparatiile costisitoare mai tarziu.
 • Siguranta pentru calatoria dvs.

Bucurati-va de o durata de viata mai lunga pentru sistemul dvs. de aer conditionat prin efectuarea unei reumpleri a instalatiei de aer conditionat auto.
La fel ca orice alta componenta a masinii dumneavoastra, aceasta va dura mai mult daca aveti grija de ea.

Cum stiti cand trebuie sa reumpleti freonul din sistemul de aer conditionat al masinii dumneavoastra?

Iata cateva semne la care trebuie sa fiti atenti atunci cand alimentati aparatul de aer conditionat al masinii dumneavoastra:

 1. Un flux de aer slab de la gurile de ventilatie.

Daca porniti aparatul de aer conditionat si fluxul de aer este slab, ar putea fi un semn ca acesta are nevoie de o reumplere a aerului conditionat auto.

 1. Mirosuri ciudate, de mucegai.

Daca porniti aparatul de aer conditionat si simtiti un miros ciudat, de mucegai, ar putea fi, de asemenea, un semn ca sistemul are nevoie de o reincarcare.

 1. Din gurile de ventilatie iese aer mai cald decat in mod normal.

Daca aerul care iese pe gurile de aerisire este mai cald decat de obicei, acesta este un alt semn ca aerul conditionat auto trebuie reincarcat.

 1. Ambreiajul sistemului de aer conditionat al masinii dvs. nu se cupleaza.

Daca porniti aerul conditionat si ambreiajul nu se cupleaza, ar putea fi un semn ca sistemul dvs. are un nivel scazut de freon si are nevoie de o reincarcare auto cu freon.

 1. Scurgeri vizibile.

Daca observati scurgeri vizibile, este un semn ca sistemul dvs. trebuie reincarcat.

 1. Condensator defect.

Daca condensatorul nu functioneaza corect, ar putea fi, de asemenea, un semn ca sistemul de aer conditionat al masinii tale are nevoie de o reincarcare de aer conditionat auto.

Daca observati oricare dintre aceste semne, este important sa va duceti masina la un mecanic si sa ii cereti sa reumpleti aerul conditionat auto.

Cat de des ar trebui sa reumpleti aerul conditionat auto?

Aparatul de aer conditionat al masinii dvs. ar trebui reumplut la fiecare doi ani sau cam asa ceva. Cu toate acestea, daca observati orice semn ca aerul conditionat are nevoie de reincarcare, este important sa va duceti masina cat mai repede posibil.

Centru de anvelope face realimentare aer conditionat auto la un pret avantajos.

Cat costa sa reumplem aerul conditionat al masinii mele?

Costul realimentarii aerului conditionat auto de tip autoturism. Cu toate acestea, pretul mediu de realimentare a unui aer conditionat auto de la 549 lei.

Daca credeti ca aerul conditionat al masinii dumneavoastra are nevoie nu doar de realimentare, ci si de reparatii, nu uitati sa contactati cat mai repede un mecanic.

Realimentarea instalatiei de aer conditionat auto in Chisinau

Centru de anvelope car service ofera servicii de realimentare a aerului conditionat auto cu plecare, realimentare a aerului conditionat pentru camioane. Nu stiti unde sa realimentati aerul conditionat auto in apropiere la preturi accesibile? Veniti la noi intr-un service auto specializat, maestrii nostri cu experienta vor realimenta calitativ si rapid aerul conditionat al masinii dumneavoastra. De asemenea, in atelierul nostru de reparatii auto se face dezinfectia sistemelor de ventilatie si aer conditionat ale masinii dumneavoastra. Completati formularul de pe site-ul nostru si va vom suna pentru o programare in service-ul nostru. Va asteptam la Centru de anvelopare!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Realimentarea aerului conditionat si dezinfectarea sistemului de ventilatie 1Realimentarea aerului conditionat si dezinfectarea sistemului de ventilatie 2Realimentarea aerului conditionat si dezinfectarea sistemului de ventilatie 3Realimentarea aerului conditionat si dezinfectarea sistemului de ventilatie 4Realimentarea aerului conditionat si dezinfectarea sistemului de ventilatie 5Realimentarea aerului conditionat si dezinfectarea sistemului de ventilatie 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite