Comandați un serviciu
Trimite

Montarea tavii de ulei de carter

 

Pret serviciu de la 229 lei

Importanța uleiului poate fi comparată cu cea a sângelui ființelor vii. Într-o mașină, acesta reduce frecarea dintre piesele metalice, prevenind uzura pieselor motorului, menținând motorul curat și rece. Atunci când mașina este în repaus, uleiul este depozitat într-un rezervor special al carterului de ulei. Acesta servește, de asemenea, ca loc de odihnă pentru ulei înainte de a fi pompat prin motor.

Carterul de ulei este situat direct sub motorul mașinii. Și, după cum probabil ați ghicit, nici măcar aceasta nu este imună la spargeri, fisuri etc. Poți să conduci în afara drumului sau să ieși de pe marginea drumului și să lovești cutia de ulei de asfalt, bordură sau sol. Da, sunt afectate și barele de protecție și elementele decorative din plastic din partea inferioară a caroseriei, precum și partea inferioară a motorului.

Este important să realizăm că această defecțiune poate duce la defectarea motorului mașinii în câteva secunde, iar pentru a-l reface vor fi necesare reparații costisitoare sau chiar înlocuirea completă a motorului cu ardere internă cu un motor contracost.

Centru de anvelope oferă o protecție a carterului md comandați-o și instalați-o la noi.

Simptomele și motivele pentru înlocuirea carterului de ulei al mașinii

Pentru a proteja carterul de ulei împotriva deteriorării, se instalează protecții speciale. Cu toate acestea, în unele cazuri, acest lucru nu protejează această parte sensibilă a motorului de deteriorări și lovituri. Există diferite tipuri de deteriorări ale carterului de ulei

  • Mici lovituri.

În acest caz, distanța dintre carterul de ulei și fundul tăvii de ulei este redusă, ceea ce poate duce la scurgeri de ulei din unitățile de frecare ale motorului la turații ridicate ale motorului. Deformare semnificativă a suprafeței plane fără deteriorare. Probabilitate ridicată de deteriorare a tubului de preluare a uleiului.

  • Găuri de trecere.

Dacă există urme de ulei sub mașină și se aprinde lampa de presiune a uleiului de pe tabloul de bord, înseamnă că garnitura de etanșare a carterului de ulei este ruptă. În acest caz, nu este posibil să se continue deplasarea.

Cele mai frecvente simptome de înlocuire a carterului de ulei al transmisiei automate

  1. Nivelul scăzut al uleiului este cel mai frecvent simptom. În acest caz, desigur, este necesar să se verifice întregul sistem pentru vulnerabilitate, dar distrugerea carterului de ulei sau a garniturii acestuia este una dintre cele mai frecvente cauze ale nivelului scăzut de ulei.
  2. Urme de scurgeri de ulei pe sol. Acest simptom este indisolubil legat de cel precedent. Totul este la fel:trebuie să inspectați întregul sistem, acordând în același timp atenție în primul rând carterului de ulei. Dar dacă nu observați niciun loc vulnerabil în sistem, atunci cel mai bine este să lăsați mașina peste noapte într-o parcare sau într-un garaj și să vedeți unde se formează o baltă de ulei.

Costul înlocuirii carterului motor

Există mulți factori care afectează prețul înlocuirii carterului motor. Trebuie să vă uitați la marca mașinii pe care o aveți, anul de fabricație, modelul. În plus, prețul este influențat și de compoziția carterului, adică din ce material este făcut, ce capacitate are etc. Centru de anvelopare oferă serviciul de fabricare a protecției carterului în Chișinău la prețuri bune. De asemenea, maeștrii noștri vor instala o protecție a carterului motor. Completați formularul de mai jos și noi vă vom contacta. Vă așteptăm la Centru de anvelope!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Protectie a carterului de ulei 1Protectie a carterului de ulei 2Protectie a carterului de ulei 3Protectie a carterului de ulei 4Protectie a carterului de ulei 5Protectie a carterului de ulei 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite