Comandați un serviciu
Trimite

Lucrari de sudura de orice complexitate

 

Pret serviciu de la 99 lei

Lucrari de sudura auto in Chisinau:calitatea si fiabilitatea serviciilor noastre.

Sudura auto este o parte integranta a intretinerii si restaurarii vehiculului dvs. Fie ca aveti nevoie de sudura de caroserie, repararea tobei de esapament sau sudura electrica, specialistii nostri sunt gata sa va ofere servicii de inalta calitate la preturi accesibile.

Lucrari sudura este mai mult decat simpla imbinare a pieselor metalice. Este o arta care necesita profesionalism, experienta si precizie. Maestrii nostri au toate abilitatile si experienta necesare pentru a efectua lucrari de sudura de orice complexitate.

  1. Lucrari de sudura semiautomate si lucrari de sudura electrica.

Oferim servicii de sudura atat prin metoda de sudare semiautomata, cat si prin cea electrica. Metoda potrivita este aleasa in functie de sarcina si materialul specific. Garantam calitatea si fiabilitatea lucrarilor de sudura, indiferent de metoda.

  1. Lucrari de sudura in instalatii electrice.

Specialistii nostri au, de asemenea, experienta in lucrari de sudura in instalatii electrice. Aceasta este o parte importanta a intretinerii autovehiculului dvs. pentru a asigura siguranta si fiabilitatea acestuia.

  1. Lucrari de sudura cu argon.

Sudarea cu argon este o metoda de inalta tehnologie care asigura suduri puternice si fiabile. Artizanii nostri sunt priceputi in aceasta tehnica si sunt gata sa o aplice atunci cand este necesar pentru a va mentine masina in stare perfecta.

  1. Sudura de tobe de esapament.

Amortizorul de esapament este una dintre cele mai importante parti ale sistemului de evacuare, iar starea sa afecteaza performanta si respectarea mediului inconjurator a masinii dumneavoastra. Oferim servicii de reparare si sudare a tobei de esapament, astfel incat sa va puteti bucura de o calatorie linistita si sigura.

Pretul pe imbinare si costul pe sudura:transparenta si accesibilitate.

Pretuim increderea dumneavoastra, asa ca va oferim informatii transparente despre pretul pe imbinare si costul pe sudura pentru serviciile de sudura. Tarife lucrari sudura noastre sunt intotdeauna competitive si ne asiguram ca veti obtine un raport calitate-pret excelent.

Sudarea caroseriei auto.

Lucrarile de sudura pe caroseria masinii sunt o necesitate daca ati suferit daune la caroseria masinii dumneavoastra. Mesterii nostri au experienta in restaurarea caroseriei auto, inclusiv in sudarea pieselor, reparatii de vopsea si alte lucrari.

Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de sudura auto si pentru a primi sfaturi de la expertii nostri. Suntem gata sa va ajutam sa va pastrati vehiculul in siguranta si fiabilitate. Aveti incredere in profesionisti si bucurati-va de un vehicul fiabil!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Lucrari de sudura 1Lucrari de sudura 2Lucrari de sudura 3Lucrari de sudura 4Lucrari de sudura 5Lucrari de sudura 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite