Comandați un serviciu
Trimite

Lista de preturi pentru vopsirea masinilor

 

Pret serviciu de la 10000 lei

Visezi la un nou look pentru masina ta? Compania noastra ofera servicii profesionale de vopsire auto pentru a va face masina stralucitoare, eleganta si incantatoare. Suntem incantati sa va prezentam lista noastra de preturi pentru vopsirea auto, care va va permite sa estimati costul si sa alegeti cea mai buna optiune pentru nevoile dumneavoastra.

Lista noastra de preturi pentru vopsirea auto:

  1. Vopsirea integrala a caroseriei:Acesta este serviciul nostru emblematic care include o vopsire integrala a masinii dumneavoastra. Costul depinde de modelul si dimensiunea masinii, pornind de la 500 de euro.
  2. Vopsirea integrala a masinii: Daca sunteti preocupat doar de o schimbare de culoare, va oferim acest serviciu cu preturi incepand de la 300 de euro.
  3. Vopsire locala: Daca aveti defecte minore sau zgarieturi care necesita indreptarea si vopsirea doar a anumitor elemente, pretul porneste de la 100 de euro.
  4. Completari spectaculoase: De asemenea, puteti comanda servicii suplimentare, cum ar fi vopsirea mata, efectul metalic si altele. Costul depinde de optiunea aleasa si incepe de la 50 de euro.

Fiecare proces de vopsire auto la noi este rezultatul unei munci minutioase si al profesionalismului. Oferim doar cele mai bune servicii pentru masina dumneavoastra, astfel incat aceasta sa arate intotdeauna impecabil.

Daca aveti intrebari sau doriti sa clarificati costul vopsitului masinii dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati. Suntem gata sa facem ca masina ta sa arate stralucitor si unic!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Lista de preturi pentru vopsirea masinilor 1Lista de preturi pentru vopsirea masinilor 2Lista de preturi pentru vopsirea masinilor 3Lista de preturi pentru vopsirea masinilor 4Lista de preturi pentru vopsirea masinilor 5Lista de preturi pentru vopsirea masinilor 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite