Comandați un serviciu
Trimite

Lacarea farurilor

 

Pret serviciu de la 299 lei

Lacuirea farurilor:Imbunatatirea sigurantei si esteticii masinii dumneavoastra!

Farurile unei masini sunt mai mult decat un simplu detaliu de aspect, ele joaca un rol esential in siguranta pe sosea. Pe masura ce autovehiculul dumneavoastra imbatraneste, farurile isi pot pierde claritatea si stralucirea din cauza agresorilor de mediu, cum ar fi lumina soarelui, ploaia si gresia de pe sosea. Lacuirea farurilor este o solutie excelenta pentru a le reda aspectul lor original, precum si pentru a imbunatati aspectul masinii dumneavoastra.

De ce este importanta lacuirea farurilor:

  • Siguranta pe sosea. Farurile curate si clare asigura o buna vizibilitate pe sosea, ceea ce este deosebit de important pe timp de noapte sau atunci cand vizibilitatea este redusa.
  • Estetica vehiculului. Farurile curate si lucioase confera masinii dumneavoastra un aspect bine intretinut si modern.
  • Economie de bani. Lacuirea farurilor este o optiune mai accesibila decat inlocuirea completa a farurilor si poate prelungi durata de viata a farurilor.

Serviciile noastre de lacuire a farurilor includ:

  1. Pregatirea suprafetei. Inainte de a incepe lacuirea, va vom curata bine farurile de murdarie si de pelicula veche de lac.
  2. Lacuire profesionala. Folosim materiale de calitate si echipamente moderne pentru o vopsire uniforma si durabila a farurilor.
  3. Protectie impotriva influentelor externe. Stratul de lac aplicat protejeaza farurile de factorii de mediu agresivi si de radiatiile ultraviolete.
  4. Garantia calitatii. Suntem increzatori in profesionalismul specialistilor nostri si oferim o garantie pentru lacuirea farurilor.

Vernisarea farurilor este accesibila si eficienta!

Oferim preturi competitive pentru lacuirea farurilor pentru a face acest serviciu accesibil pentru fiecare proprietar de masina. Lacuirea farurilor nu este doar o investitie in siguranta dumneavoastra, ci si in aspectul masinii dumneavoastra.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Lacuirea farurilor 1Lacuirea farurilor 2Lacuirea farurilor 3Lacuirea farurilor 4Lacuirea farurilor 5Lacuirea farurilor 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite