Comandați un serviciu
Trimite

Jantelor de sudura

 

Pret serviciu de la 250 lei

Sudarea jantelor este unul dintre cei mai importanti pasi in asigurarea sigurantei si fiabilitatii vehiculului dumneavoastra. Profesionistii nostri in sudarea discurilor sunt gata sa va ofere o gama larga de servicii, inclusiv sudarea rotilor din aliaj, sudarea cu argon a rotilor din aliaj, sudarea rotilor din titan si sudarea rotilor din aliaj. 

Sudarea rotilor din aliaj este specialitatea noastra. Discurile din aliaj sunt populare pentru durabilitatea si aspectul lor elegant. Cu toate acestea, chiar si cele mai fiabile discuri pot fi expuse la factori externi, cum ar fi lovirea gropilor sau alte accidente. Artizanii nostri experimentati pot repara chiar si cele mai deteriorate discuri din aliaj, mentinandu-va in siguranta pe sosea.

Sudarea cu argon a jantelor din aliaj este o metoda de inalta tehnologie care garanteaza o calitate excelenta a sudarii si un impact minim asupra structurii metalice a discului. Folosim o tehnologie avansata de sudare cu argon pentru a asigura rezistenta si durabilitatea maxima a discului dupa restaurare.

Sudarea discurilor din titan - Discurile din titan devin din ce in ce mai populare datorita usurintei si rezistentei lor. Cu toate acestea, ca orice alte discuri, acestea sunt supuse uzurii. Mesterii nostri au experienta in lucrul cu discurile din titan si sunt pregatiti sa le readuca la starea lor initiala.

Sudarea discurilor din aliaj - Discurile din aliaj va ofera o oportunitate unica de a imbunatati aspectul si performanta vehiculului dumneavoastra. Oferim sudarea discurilor din aliaj, astfel incat sa va puteti bucura de beneficiile acestora pentru o perioada lunga de timp.

Cand vine vorba de sudarea discurilor, pretul este intotdeauna important. Intelegem ca este important pentru clientii nostri sa beneficieze de servicii de calitate la preturi accesibile. Preturile noastre pentru sudarea discurilor sunt cu adevarat competitive, iar calitatea muncii ramane de top.

In plus fata de sudare, oferim, de asemenea, servicii de diagnosticare si verificari periodice ale starii discurilor dumneavoastra. Acest lucru va va ajuta sa evitati problemele viitoare si sa va mentineti in siguranta pe sosea.

Nu va riscati siguranta pe sosea din cauza unor discuri deteriorate. Contactati-ne, iar profesionistii nostri vor face tot posibilul pentru a va pastra jantele in stare perfecta. Ne mandrim cu calitatea serviciilor noastre si ne straduim sa oferim satisfactie maxima fiecarui client.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Sudura cu discuri 1Sudura cu discuri 2Sudura cu discuri 3Sudura cu discuri 4Sudura cu discuri 5Sudura cu discuri 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite