Comandați un serviciu
Trimite

Izolatie fonica auto

 

Pret serviciu de la 3499 lei

Izolarea fonica a masinii in Chisinau:Un nou nivel de confort si intimitate!

Intr-o lume a tehnologiei in continua miscare, in care automobilul a devenit parte integranta a vietii noastre de zi cu zi, confortul in interiorul masinii joaca un rol esential. Unul dintre factorii care va poate afecta semnificativ confortul in timpul calatoriei este nivelul de zgomot din habitaclu. Izolarea fonica a masinii este solutia pentru cei care doresc sa scape de sunetele nedorite si sa creeze un spatiu linistit si pasnic in interiorul masinii.

Ce este izolarea fonica a masinii?

Izolarea fonica auto este procesul de instalare a unor materiale speciale si de izolare in interiorul unei masini pentru a reduce zgomotul si vibratiile externe, precum si pentru a mentine un regim de temperatura confortabil in habitaclu. Acest proces ajuta la reducerea zgomotului rutier, a zgomotului motorului si a altor sunete neplacute, facand calatoria mai placuta.

Beneficiile izolarii fonice a masinii:

Reducerea zgomotului: Instalarea izolatiei fonice reduce zgomotele externe si vibratiile, facand calatoria mai linistita si mai placuta.

Izolatie termica imbunatatita: Izolatia fonica ajuta, de asemenea, la mentinerea unei temperaturi confortabile in interiorul masinii dumneavoastra, ceea ce este deosebit de important pe vreme calda sau rece.

Cresterea intimitatii: Izolatia fonica ajuta la mentinerea intimitatii in interiorul masinii, impiedicand patrunderea sunetelor exterioare.

Acustica imbunatatita: De asemenea, poate imbunatati sunetul sistemului audio din masina, creand o calitate mai buna a sunetului.

Izolarea fonica a masinii in Chisinau cu noi:

Oferim servicii profesionale de izolare fonica auto in Chisinau. Specialistii nostri inalt calificati folosesc materiale si tehnologii moderne pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Ce include izolarea noastra fonica:

  • Instalarea materialelor de izolare fonica pe podeaua si tavanul habitaclului.
  • Pregatirea si tratarea panourilor usilor si a portbagajului.
  • Instalarea garniturilor de etansare si impermeabilizare.
  • Acoperirea habitaclului cu materiale termoizolante.
  • Instalarea izolatiei antivibratii pentru a reduce vibratiile.

Pretul pentru izolarea fonica a masinii depinde de modelul masinii si de volumul de munca.

Faceti calatoriile dvs. mai confortabile si mai silentioase cu ajutorul izolarii profesionale a zgomotului auto.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Izolatie fonica auto 1Izolatie fonica auto 2Izolatie fonica auto 3Izolatie fonica auto 4Izolatie fonica auto 5Izolatie fonica auto 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite