Comandați un serviciu
Trimite

Invelirea cu folie pentru automobile

 

Pret serviciu de la 10000 lei

Masina dvs. nu este doar un vehicul, ci face parte din stilul si personalitatea dvs. Invelisul auto din vinil este o modalitate uimitoare de a va face masina unica si expresiva. Oferim servicii profesionale de car wrapping in Chisinau folosind o varietate de filme de vinil, inclusiv camuflaj, carbon, mat si multe altele.

De ce este atat de populara impachetarea masinilor cu vinil:

  • Stilul personalizat. Invelisul de vinil va permite sa creati un design unic al masinii dumneavoastra, sa va subliniati personalitatea si stilul.
  • Protectie impotriva zgarieturilor si a soarelui. Folia de vinil va protejeaza caroseria masinii de zgarieturi minore, precum si de razele UV, impiedicand decolorarea vopselei.
  • Intretinere usoara. Folia este usor de spalat si de curatat, ceea ce faciliteaza intretinerea masinii dumneavoastra.
  • Conservarea costurilor. Invelisul de vinil ajuta la pastrarea starii originale a caroseriei, ceea ce are un impact pozitiv asupra valorii acesteia.

Serviciile noastre de invelire auto cu vinil includ:

  • Film auto de camuflaj. Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a conferi masinii dvs. un stil militar sau de a va ascunde in jungla urbana, folia de camuflaj este o alegere excelenta.
  • Film de carbon pe auto. Textura de carbon confera masinii dvs. un aspect sportiv si o senzatie de usurinta.
  • Folie mata pe auto. Un finisaj mat confera masinii dvs. un aspect sofisticat si modern.
  • Folia auto din poliuretan. Folia poliuretanica asigura o protectie suplimentara a caroseriei impotriva loviturilor si zgarieturilor.
  • Folia colorata pe masina. Puteti alege orice culoare care se potriveste preferintelor si stilului dumneavoastra.

Pretul vinilului de impachetare auto este disponibil pentru toata lumea!

Ne apreciem clientii si oferim preturi competitive pentru serviciile de vinil car wrapping. Invelirea cu vinil este o investitie in imbunatatirea aspectului si protectia masinii dvs.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Impachetarea masinilor 1Impachetarea masinilor 2Impachetarea masinilor 3Impachetarea masinilor 4Impachetarea masinilor 5Impachetarea masinilor 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite