Comandați un serviciu
Trimite

Intretinerea si incarcarea bateriei auto

 

Pret serviciu de la 199 lei

Discutam zilnic cu proprietarii de vehicule despre provocarile pe care le presupune mentinerea masinii, camionului, SUV-ului sau a furgonetei in conditii decente si fiabile, fie prin telefon, e-mail, post pe blog, prezentare generala a pietei sau prin alte mijloace. Unul dintre cele mai frecvente subiecte in aceste interactiuni are legatura cu intretinerea preventiva, incarcarea si intretinerea bateriei vehiculului pentru a se asigura ca echipamentul lor va porni atunci cand au nevoie.

Spre deosebire de sistemele electrice conventionale, care utilizeaza un generator si pot functiona fara baterie, sistemele electrice moderne ale automobilelor au nevoie de o baterie pentru a functiona corect. O baterie descarcata inseamna ca masina nu va porni, iar alternatorul trebuie sa lucreze prea mult - posibil pana la punctul de a ceda - motiv pentru care este atat de important sa intelegeti cum sa incarcati si sa intretineti in mod corespunzator si in siguranta bateria masinii.

Intretinerea si incarcarea bateriei in Kishinev

Exista doua moduri de a incarca bateria masinii:de la alternator sau de la un incarcator extern. In conditii normale, alternatorul incarca bateria cu motorul in functiune. Atunci cand bateria se descarca, un incarcator extern este cea mai buna modalitate de a reincarca bateria auto.

Incarcarea unei baterii de masina

Incarcatoarele pentru autoturisme functioneaza pe reteaua de curent alternativ si furnizeaza 12 V c.c. la o tensiune relativ scazuta, ceea ce reprezinta cea mai buna modalitate de a incarca o baterie complet descarcata. Incarcarea bateriilor descarcate la tensiuni excesiv de mari creste eliberarea de hidrogen si poate duce la situatii periculoase, cum ar fi explozia bateriei.

Acesta este motivul pentru care este atat de important sa aveti aceeasi grija atunci cand conectati incarcatorul de baterie auto ca si atunci cand conectati cablurile de conectare si de ce se recomanda adesea utilizarea unui incarcator cu incarcare continua.

Intretinerea bateriei

Pe langa faptul ca trebuie sa va asigurati ca bateria are un nivel bun de incarcare, in primul rand prin faptul ca nu lasati farurile aprinse peste noapte, majoritatea bateriilor auto necesita o intretinere periodica sub forma verificarii nivelului de electrolit si a gravitatii specifice.

Serviciul de incarcare a bateriei in Centru de anvelopare

Service auto in Centru de anvelope ofera servicii de incarcare a bateriilor auto la preturi accesibile. Oferim, de asemenea, asistenta la pornirea masinii, incarcare bricheta auto si incarcare baterie auto hibrid. Suntem un service auto specializat si mobil pe intreg teritoriul Republicii Moldova. De asemenea, avem service baterii la preturi mici in Chisinau. Completati formularul de pe site-ul nostru pentru informatii mai precise. Va asteptam la Centru de anvelope!

Autoservice nostru
Intretinerea si incarcarea bateriei auto 1Intretinerea si incarcarea bateriei auto 2Intretinerea si incarcarea bateriei auto 3Intretinerea si incarcarea bateriei auto 4Intretinerea si incarcarea bateriei auto 5Intretinerea si incarcarea bateriei auto 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite