Comandați un serviciu
Trimite

Intretinerea autoturismelor

 

Pret serviciu de la 999 lei

Intretinerea regulata a autovehiculului este o necesitate, dar se pot face multe lucruri pentru a va mentine masina in functiune si intre doua drumuri la garaj. Urmand cativa pasi simpli, puteti chiar sa reduceti costurile de reparatii si sa va pastrati masina legala si in stare de functionare.

Asadar, de ce sa nu va suflecati manecile si sa profitati de sfaturile noastre simple, dar esentiale, de intretinere auto? Si nu uitati, manualul de utilizare al masinii dvs. este prietenul dvs.:acesta va va spune cum sa efectuati intretinerea modelului dvs. si va va indica cand sa efectuati anumite actiuni.

 1. Verificati cum functioneaza spalatorul de parbriz.

Asigurati-va ca nivelul acestuia este completat, mai ales iarna si inainte de calatoriile lungi. Este posibil sa nu stiti ca lipsa lichidului in rezervorul de spalare a parbrizului este ilegala, asa ca merita intotdeauna sa fiti cu ochii pe acest aspect.

 1. Fiti atenti la anvelope.

Verificati presiunea din anvelope si mariti-o daca este necesar. Presiunea prea mica sau prea mare a anvelopelor poate altera manevrabilitatea vehiculului dumneavoastra, poate cauza uzura anvelopelor si, uneori, poate scurta durata de viata a acestora. Anvelopele trebuie sa fie de tipul si dimensiunea corecte pentru modelul dumneavoastra.

 1. Verificati uleiul de motor.

Verificati daca nivelul uleiului se afla intre marcajele minim si maxim de pe joja. Daca nivelul de ulei este scazut, exista riscul de defectiune sau de deteriorare a motorului vehiculului. Prea mult ulei poate duce, de asemenea, la defectiuni, asa ca nu este o idee buna sa umpleti o sticla intreaga.

 1. Verificarea bateriei

Daca este posibil, incercati sa va schimbati bateria la fiecare trei ani, deoarece o baterie descarcata sau defecta este una dintre cauzele frecvente ale defectiunilor auto.

Printre semnele de avertizare ale unei baterii defecte se numara faptul ca motorul porneste mai greu decat in mod normal la pornire. In plus, lumina rosie a bateriei de pe afisajul instrumentelor de bord poate palpai in timpul condusului sau se poate stinge mai mult decat de obicei dupa ce motorul este pornit.

 1. Intretinerea programata a vehiculului.

Efectuarea unei revizii a masinii este recomandata, de obicei, la fiecare 12 luni. Fiecare masina este diferita, asa ca verificati manualul de utilizare si kilometrajul masinii dvs. pentru a nu amana efectuarea reviziilor.

 1. Verificati lichidul din sistemul de racire.

In ciuda numelui sau, lichidul de racire - un amestec de antigel si apa - nu este doar pentru iarna. Masina are nevoie de el pe tot parcursul anului pentru a mentine motorul la temperatura potrivita.

 1. Inspectati sistemul de evacuare.

Porniti motorul intr-o zona bine ventilata pentru a verifica daca exista scurgeri si ascultati daca exista sunete neobisnuite sau fum.

 1. Verificati franele.

Verificati functionarea franelor de mana si de picior. Cel mai bine este sa faceti acest lucru pe o alee sau intr-o zona pustie, astfel incat sa puteti testa franele in siguranta.

 1. Verificati farurile si indicatoarele.

Este usor sa treci cu vederea cat de bine functioneaza farurile vehiculului tau. Prin urmare, nu este nerezonabil sa rugati pe cineva sa stea langa masina dvs. in timp ce verificati farurile si indicatoarele si sa va asigurati ca toate functioneaza corect, inclusiv luminile de ceata.

 1. Verificati indicatorul de bord pentru mesaje.

Multi oameni nu stiu ce inseamna luminile de avertizare de pe tabloul de bord. Fa-ti timp sa inveti ce inseamna acestea si cum ar trebui sa raspunzi la fiecare dintre ele, astfel incat sa nu fii luat prins cu garda jos daca se aprinde vreuna in timp ce conduci.

 1. Fiti atenti la rugina.

Fiti atenti la primele semne de rugina si reparati la timp orice deteriorare a caroseriei pentru a preveni aparitia acesteia. S-ar putea sa credeti ca rugina este doar o problema cosmetica, dar aceasta poate provoca de fapt daune semnificative daca ajunge la cadrul masinii dumneavoastra.

Respectand toate aceste reguli, puteti avea liniste in privinta masinii dumneavoastra. Centrul nostru de service auto va ofera un serviciu complet de intretinere auto la preturi mici.

Intretinere si reparatii auto in Centru de anvelopare

Este necesar sa va faceti revizia autoturismului in fiecare an. Daca ati cumparat o masina si doriti sa treceti inspectia tehnica, o puteti face, TO pentru o masina noua in service-ul nostru auto. Avem maestri cu experienta, care va vor ajuta sa faceti TO pentru masina dumneavoastra si va vor sfatui la fiecare intrebare. Costul TO auto depinde de mai multi factori. Este necesar sa faceti TO pentru o masina noua, completati formularul de pe site-ul nostru si va vom suna inapoi.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Intretinere auto 1Intretinere auto 2Intretinere auto 3Intretinere auto 4Intretinere auto 5Intretinere auto 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite