Comandați un serviciu
Trimite

Instalarea sistemelor car parktronic

 

Pret serviciu de la 550 lei

Chiar si cel mai experimentat sofer poate intampina dificultati atunci cand isi parcheaza masina. In astfel de cazuri, senzorii de parcare sau senzorii de parcare vin in ajutor. Functia lor este de a proteja masina de coliziune in timpul parcarii.

Service-ul auto Centru de anvelopare ofera servicii de instalare si inlocuire a senzorilor de parcare la preturi accesibile, ceea ce va multumi orice pasionat de automobile.

Ce este sistemul de asistenta la parcarea cu spatele?

Sistemul de asistenta la parcarea cu spatele foloseste mai multi senzori cu ultrasunete amplasate pe bara de protectie spate. Aceasta functie functioneaza atunci cand mergeti cu spatele.
 
Atunci cand un obiect este detectat pentru prima data in timpul mersului inapoi, sistemul parktronic emite semnale sonore joase din difuzoarele din spate. Cu cat vehiculul se apropie mai mult de obiectul detectat, cu atat mai multe semnale sonore se vor auzi.

Pe masura ce autovehiculul se apropie de obiectul detectat, pe ecranul sistemului Infotainment sau DIC vor fi afisate informatii despre distanta pana la obiect.

Daca obiectul se afla la mai putin de 2-3 metri de bara de protectie spate, cinci tonuri joase repetate vor suna din difuzoarele din spate.

Daca obiectul se afla la mai putin de 1 metru de bara de protectie spate, se va auzi un ton scazut continuu din difuzoarele spate.

Pe masura ce vehiculul se apropie de un obiect detectat in spatele dumneavoastra, pe ecranul camerei din spate vor aparea triunghiuri de avertizare, care isi vor schimba culoarea de la galben la chihlimbar si apoi la rosu.

La unele vehicule, afisajul camerei din spate va afisa, de asemenea, repere pe afisajul camerei din spate pentru a indica traiectoria vehiculului. La astfel de vehicule, avertismentele vor fi emise numai pentru obiectele detectate pe traiectoria vehiculului.

Sistemele de siguranta si de asistenta a soferului nu inlocuiesc responsabilitatea soferului de a conduce in siguranta. Soferul trebuie sa fie constient in permanenta de trafic, de imprejurimi si de conditiile de drum. Vizibilitatea, conditiile meteorologice si starea drumului pot afecta functiile.

Instalarea Parktronic in Centru de anvelopare

Puteti efectua serviciile de instalare a parktronic la preturi mici in Chisinau la atelierul nostru auto Centru de anvelope. Mesterii nostri cu experienta vor instala si regla parktronicul calitativ si rapid. Iar costul de instalare a parktronic va va surprinde placut. Completati formularul de pe site-ul nostru si va vom suna noi. Va asteptam cu drag!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Instalarea Parktronic 1Instalarea Parktronic 2Instalarea Parktronic 3Instalarea Parktronic 4Instalarea Parktronic 5Instalarea Parktronic 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite