Comandați un serviciu
Trimite

Instalarea si repararea senzorilor de presiune a pneurilor

 

Pret serviciu de la 499 lei

De ce este important sa aveti senzori de presiune pentru anvelope?

Senzorii de presiune a anvelopelor sunt un element important al masinilor moderne, care asigura siguranta, economiseste combustibil si prelungeste durata de viata a anvelopelor. De aceea, instalarea si repararea regulata a senzorilor de presiune a pneurilor a devenit o parte esentiala a intretinerii autovehiculelor.

  1. Siguranta:

Senzorii de presiune a anvelopelor va ajuta sa monitorizati starea anvelopelor in timp real. Presiunea corespunzatoare a anvelopelor asigura o tractiune fiabila, reducand riscul de accidente si derapaje.

  1. Economie de combustibil:

O presiune insuficienta a anvelopelor poate creste consumul de combustibil, deoarece vehiculul dumneavoastra se va deplasa mai greu. Senzorii de presiune a anvelopelor va permit sa reactionati instantaneu la schimbarile de presiune si sa mentineti valoarea optima, economisind bani.

  1. Durata de viata mai mare a anvelopelor:

Presiunea incorecta poate uza anvelopele si reduce durata de viata a acestora. Senzorii de presiune a anvelopelor va ajuta sa monitorizati starea anvelopelor si sa reactionati in timp util la probleme.

Cum se instaleaza si se repara senzorii de presiune a anvelopelor la noi:

  1. Pregatire:Incepem cu o inspectie amanuntita a starii anvelopelor si a senzorilor dumneavoastra.
  2. Instalare:Instalam sau inlocuim senzorii de presiune a anvelopelor, asigurandu-ne ca acestia functioneaza in mod fiabil.
  3. Reglare:Reglam senzorii pentru a afisa cu exactitate datele pe tabloul de bord al autovehiculului dumneavoastra.
  4. Testare:Efectuam teste pentru a ne asigura ca totul functioneaza corect.
  5. Instructiuni:Va furnizam instructiuni despre cum sa aveti grija de senzori si recomandari privind modul de utilizare a acestora.

Instalarea si repararea senzorilor de presiune a pneurilor nu reprezinta doar o investitie in siguranta, ci si o modalitate de a economisi bani si de a prelungi durata de viata a pneurilor dumneavoastra.

Nu amanati pentru mai tarziu ingrijirea sigurantei si a starii anvelopelor dumneavoastra.

La noi veti gasi servicii profesionale si parteneri de incredere pentru instalarea si repararea senzorilor de presiune a anvelopelor in Chisinau.

Siguranta dumneavoastra pe sosea este principala noastra preocupare! 

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Instalarea si repararea senzorilor de presiune a pneurilor 1Instalarea si repararea senzorilor de presiune a pneurilor 2Instalarea si repararea senzorilor de presiune a pneurilor 3Instalarea si repararea senzorilor de presiune a pneurilor 4Instalarea si repararea senzorilor de presiune a pneurilor 5Instalarea si repararea senzorilor de presiune a pneurilor 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite