Comandați un serviciu
Trimite

Instalarea protectiei motorului

 

Pret serviciu de la 249 lei

Pentru a mentine integritatea partii inferioare a carterului motorului, se recomanda instalarea unei protectii speciale impotriva deteriorarilor. Acest lucru este necesar pentru a preveni ca pietrele si alte elemente sa provoace daune grave unitatii de propulsie a vehiculului. Acest lucru este valabil mai ales pentru vehiculele off-road care sunt adesea conduse in afara drumului. Compania Centre de Anvelope are experienta in instalarea protectiei motorului in Chisinau la un pret avantajos.

De ce aveti nevoie de protectie a carterului motor?

Trebuie remarcat faptul ca majoritatea producatorilor de automobile nu includ astfel de elemente in dotarea de baza. Ca urmare, transmisia este mai predispusa la deteriorari. Aceasta poate fi cauzata de lovirea de pietre, gropi sau obiecte. Ca urmare, carterul de ulei al motorului este perforat si uleiul de motor se scurge din grupul motopropulsor. In cazul in care carterul grupului motopropulsor este deteriorat, nivelul uleiului de motor scade. Acest lucru duce la "foamea de ulei"si la o uzura sporita a componentelor importante ale motorului. O alta componenta a masinii care este vulnerabila la avarii este cutia de viteze. Acest lucru se datoreaza amplasarii sale joase.

Merita sa contactati Centru de anvelope pentru inlocuirea si instalarea protectiei motorului.

Etapele de montare a protectiei carterului motorului

Vehiculul este mai intai ridicat sau condus intr-o groapa de inspectie. Apoi, structura anterioara este demontata si punctul de montare este curatat de murdarie. Dupa ce toate gaurile din caroserie si protectia sunt aliniate, se poate incepe instalarea. Pentru a asigura o fixare fiabila a elementelor, in loc de stifturi, trebuie utilizate suruburi cu o saiba larga, care asigura stabilitate, in special pentru produsele metalice.

Pretul de montare a protectiei motorului

Costul protectiei carterului motorului nu este ridicat. Service-ul auto Centru de anvelope ofera o garantie pentru lucrarile efectuate. La contactarea service-ului auto puteti specifica tarifele si alte servicii legate de repararea masinii dumneavoastra. Va rugam sa completati formularul de pe site-ul nostru si va vom contacta pentru a stabili o programare la service-ul auto. Va asteptam la Centru de anvelope!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Instalarea protectiei motorului 1Instalarea protectiei motorului 2Instalarea protectiei motorului 3Instalarea protectiei motorului 4Instalarea protectiei motorului 5Instalarea protectiei motorului 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite