Comandați un serviciu
Trimite

Instalarea protectiei cutiei de viteze

 

Pret serviciu de la 1500 lei

Nu toate masinile sunt echipate cu protectia originala a carterului. Multe dintre ele sunt fabricate din plastic, iar unele nu au astfel de elemente. Deci, este necesara aceasta placa de otel? In primul rand, merita sa intelegem ce anume incearca sa protejeze aceasta placa de otel. Carterul este o parte a transmisiei si este necesar pentru a sustine ansamblul de lucru. In plus fata de protectie, carterul este, de asemenea, o sursa de lubrifiere. Sub carter se afla o tigaie de ulei care pastreaza uleiul de motor. La autoturisme, aceasta este, de obicei, partea cea mai apropiata de bordura, care determina garda la sol. Acest carter de ulei este protejat de un capac metalic sau din plastic.

De ce trebuie sa instalez un protector de carter?

Deteriorarea carterului de ulei ca urmare a impactului puternic cu asfaltul, busteni tari, pietre, bare de armatura etc. Scurgeri de ulei sau colmatare dupa ce motorul a stat la ralanti. Scurgeri de ulei sau colmatare in timp ce motorul este la ralanti. Daca este necesara o reparatie, aceasta va costa mult mai mult decat placile de otel care rezista la toate greutatile drumurilor rusesti. Asa ca haideti sa o stricam, nu-i asa? Nu atat de repede!

Metal sau plastic

In principiu, exista doua argumente principale "contra". In primul rand, o astfel de masa de otel este grea, iar inginerii care au proiectat masina nu au avut intentia de a adauga kilograme de greutate la partea frontala deja foarte grea. Asta pentru ca echilibrul delicat ar fi fost perturbat. Sa nu uitam, de asemenea, ca poti insuruba o placa metalica si mai groasa sub placa de baza si poti sparge cu mana ta algoritmul de racire a motorului. Otelul este fierbinte. In orasele mari, unde constructia de drumuri a fost efectuata de mult timp, este recomandabil sa pastrati protectiile originale din plastic ale carterului motor al multor masini de marca straina. Motivul pentru aceasta este simplu:in conditii urbane, nu este nevoie sa inlocuiti plasticul cu metal. Atunci cand se circula pe sosele in autoturisme, nu este nevoie de un "palet"de otel care sa acopere "miezul"moale al motorului. Protectia carterului protejeaza motorul, dar trebuie sa se acorde intotdeauna atentie. Daca nu il utilizati pe strazile din oras, plasticul original este suficient. Cu toate acestea, daca sunt planificate picnicuri pe plaja, excursii de cross-country sau plimbari in padure, este necesar sa se instaleze protectia cutiei de viteze si a motorului.

Pretul instalatiei de protectie a carterului in Centru de anvelopare

Service-ul nostru auto angajeaza specialisti care vor face demontarea si instalarea protectiei carterului la preturi rezonabile, rapid si calitativ. Va voi consilia in toate intrebarile legate de reparatia masinii. Completati formularul de pe site-ul nostru si va vom suna pentru informatii mai exacte. Va asteptam la Centru de anvelopare!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Instalarea protectiei cutiei de viteze 1Instalarea protectiei cutiei de viteze 2Instalarea protectiei cutiei de viteze 3Instalarea protectiei cutiei de viteze 4Instalarea protectiei cutiei de viteze 5Instalarea protectiei cutiei de viteze 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite