Comandați un serviciu
Trimite

Diagnostica computerizata

 

Pret serviciu de la 249 lei

Сilindrul de frana - semne ca s-a defectat

Cilindrul de frana este un element important din sistemul de franare. Functia de baza a cilindrului de frana este transformarea puterii cu care soferul apasa pedala de frana in presiune. Sfera de functionare a cilindrului o alcatuiesc tensiunea inalta si lichidul de frana. Precum si celelalte elemente din sistemul de franare, este foarte important ca cilindrul de frana sa functioneze bine. In caz contrar, urmarile pot fi destul de grave. La automobilul dumneavoastra au aparut probleme? Suspectati ca e ceva in neregula cu cilindrul de frana? Poate este necesara inlocuirea cilindrului de frana? Va prezentam urmatoarele indicii ca sa va convingeti:

  • Atunci cand apasati pe pedala de frana, nu se realizeaza franarea, roata nu se opreste;

  • Roata nu functioneaza corect;

  • Zgomote la frana din spate;

  • Se atesta scurgeri in cilindrul de frana.

Daca doriti sa evitati probleme considerabile, trebuie sa monitorizati nivelul lichidului de franare. De indata ce observati astfel de simptome, adresati-va imediat la un service auto.

Inlocuirea cilindrului de frana

In continuare, va prezentam etapele in ceea ce priveste schimbarea cilindrului de frana pentru auto. Informatiile sunt de nota informativa. Pentru efectuarea acestor lucrari, trebuie de dus la specialisti. Nu incercati sa faceti ceva singuri. Urmarile pot fi foarte neplacute. Deci, etapele de inlocuire cilindru frana sunt:

  • Se scurge lichidul din rezervor utilizat o seringa;

  • Se scoate rezervorul de expansiune.

  • Se desurubeaza piulita.

  • Se repeta operatiunea cu a doua teava, se desurubeaza fixarea si se scoate blocul.

Lasati lucrarile de inlocuire a cilindrului de frana pe seama specialistilor. La noi, inlocuirea cilindrului costa de la 249.

Unde pot face inlocuirea cilindrului de frana in Chisinau la pret avantajos?

Nu stiti unde sa va duceti pentru a face lucrari la cilindrul de frana? Noi va raspundem! Cauciucuridevara! La noi lucreaza o echipa profesionisti devotati. Suntem pregatiti sa va ajutam mereu. Oferim consultatii cu privire la orice problema legata de masina dumneavoastra. Vom solutiona problemele automobilului dumneavoastra, mai ales ceea ce tine de inlocuirea cilindrului de frana. Lucrarile sunt realizate calitativ si-n termen stabilit prealabil. Pentru noi de o importanta majora reprezinta faptul ca clientii nostri sa ramana multumiti.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Inlocuirea cilindrului de frana 1Inlocuirea cilindrului de frana 2Inlocuirea cilindrului de frana 3Inlocuirea cilindrului de frana 4Inlocuirea cilindrului de frana 5Inlocuirea cilindrului de frana 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite