Comandați un serviciu
Trimite

Instalare si inlocuire Xenon

 

Pret serviciu de la 299 lei

Luminati drumul prin instalarea farurilor cu xenon.

Cand vine vorba de siguranta si confortul la volan, iluminatul este esential. Instalarea farurilor cu xenon este una dintre cele mai eficiente modalitati de a imbunatati vizibilitatea si de a oferi vehiculului dumneavoastra un aspect modern si elegant. Echipa noastra de profesionisti este pregatita sa va ofere servicii de instalare a farurilor cu xenon de inalta calitate, inclusiv instalarea lentilelor cu xenon si instalarea farurilor de ceata cu xenon.

Avantajele montarii farurilor cu xenon:

  1. Vizibilitate imbunatatita.

Farurile cu xenon produc o lumina mai stralucitoare si mai alba, mai apropiata de lumina naturala a zilei. Acest lucru va permite sa vedeti mai bine indicatoarele rutiere, pietonii si obstacolele atunci cand calatoriti pe timp de noapte.

  1. Raza mai mare de iluminare. 

Farurile cu xenon ofera o raza mai mare de iluminare, ceea ce sporeste siguranta pe sosea si va permite sa observati mai devreme pericolele.

  1. Design modern. 

Farurile cu xenon confera masinii dvs. un aspect modern si atractiv. Ele subliniaza stilul si personalitatea vehiculului dumneavoastra.

  1. Durabilitate. 

Farurile cu xenon au o durata de viata mai mare decat farurile cu halogen, ceea ce va permite sa economisiti bani pe termen lung.

Serviciile noastre de instalare a farurilor cu xenon includ:

  1. Instalarea farurilor cu xenon in locul farurilor cu halogen. 

Vom efectua o instalare completa a farurilor cu xenon, inclusiv inlocuirea hardware-ului si cablarea pentru a asigura o compatibilitate perfecta cu vehiculul dvs.

  1. Instalarea lentilelor de xenon. 

Lentilele cu xenon permit o distributie mai uniforma a luminii si imbunatatesc calitatea iluminarii drumurilor.

  1. Instalarea xenonului in luminile de ceata. 

Instalarea xenonului in luminile de ceata va imbunatati vizibilitatea in conditii meteo dificile si va creste siguranta pe sosea.

Intelegem ca pretul de instalare a farurilor cu xenon poate ridica intrebari. Cu toate acestea, ne straduim sa oferim preturi competitive, astfel incat fiecare proprietar de masina sa isi poata permite aceasta imbunatatire. In plus, instalarea farurilor cu xenon este o investitie in siguranta si confortul dumneavoastra la volan.

Instalarea farurilor cu xenon este o investitie in siguranta si confortul dumneavoastra la volan. Fie ca aveti nevoie de faruri xenon pentru a va imbunatati vizibilitatea pe sosea sau pentru a da un aspect elegant masinii dumneavoastra, suntem aici pentru a va oferi cele mai bune servicii.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Instalare Xenon 1Instalare Xenon 2Instalare Xenon 3Instalare Xenon 4Instalare Xenon 5Instalare Xenon 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite