Comandați un serviciu
Trimite

Inlocuirea si repararea radiatorului auto

 

Pret serviciu de la 350 lei

Uneori, masinile se defecteaza si se strica. Uneori, radiatorul incepe sa curga si este timpul pentru repararea radiatorului auto. Odata ce radiatorul incepe sa curga, trebuie sa il reparati sau sa il inlocuiti, altfel riscati sa va supraincalziti si masina sa nu mai functioneze bine sau sa va deteriorati grav motorul.

Ce este un radiator?

Un radiator este folosit pentru a raci motorul masinii dumneavoastra. Motoarele cu combustie interna sunt de obicei racite de lichidul de racire, sau lichidul care circula in motor.

Lichidul de racire se incalzeste pe masura ce trece prin motor. Cand se intoarce la radiator, este racit inainte de a trece din nou prin motor.

Pe scurt, radiatorul transfera caldura de la lichidul de racire la aer;lichidul de racire este apoi folosit pentru a raci motorul. Radiatorul este adesea amplasat in partea din fata a masinii pentru a primi tot aerul rece pe masura ce masina inainteaza.

De ce aveti nevoie de un radiator?

Deoarece radiatorul lucreaza in mod constant pentru a reduce temperatura lichidului de racire, acesta mentine motorul rece.

Fara el, motorul s-ar supraincalzi. Acest lucru poate fi foarte daunator pentru sanatatea motorului masinii dumneavoastra.

Desi puteti lasa motorul masinii sa se raceasca si sa continuati sa conduceti pana cand se incalzeste din nou, riscati sa va supraincalziti. Un motor de masina care se incalzeste prea tare este foarte periculos si poate fi costisitor de reparat. Puteti provoca daune ireparabile masinii dvs. daca o conduceti cu un motor supraincalzit.

Daca observati ca masina dvs. se supraincalzeste, este important sa solicitati unui mecanic sa faca reparatii la radiatorul auto cat mai curand posibil.

Care sunt semnele ca aveti nevoie de repararea sau inlocuirea radiatorului auto?

Daca exista o problema cu temperatura masinii dvs., acest lucru ar putea indica o problema cu radiatorul.

Un alt semn ca ar putea exista o problema este o scurgere de lichid de racire. Este posibil sa observati o baltoaca de lichid rosu sau galben pe sol, sub partea din fata a masinii dumneavoastra.

Daca observati oricare dintre aceste semne, ar trebui sa contactati atelierul nostru de reparatii auto pentru repararea radiatorului auto.

Pretul de inlocuire si reparare a radiatorului auto

Costul inlocuirii si repararii radiatorului auto poate varia foarte mult. Acesta va depinde de anul, marca si modelul masinii pe care o conduceti.

Repararea radiatorului auto in Chisinau

Daca observati ca radiatorul dvs. trebuie reparat sau inlocuit, este important sa faceti acest lucru inainte de a va urca din nou la volanul masinii dvs.

Contactati service-ul auto Centru de anvelope, care va putea inlocui sau repara radiatoarele. In atelierul nostru sunt angajati calificati care vor efectua reparatii de calitate ale radiatoarelor auto. Oferim garantie pentru repararea radiatoarelor auto. Fiecare client va fi multumit de pretul de reparatie si inlocuire a radiatorului motorului. Completati formularul de pe site-ul nostru si va vom suna pentru o programare in service-ul nostru auto. Va asteptam in Centru de anvelope!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Inlocuirea si repararea radiatorului motorului 1Inlocuirea si repararea radiatorului motorului 2Inlocuirea si repararea radiatorului motorului 3Inlocuirea si repararea radiatorului motorului 4Inlocuirea si repararea radiatorului motorului 5Inlocuirea si repararea radiatorului motorului 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite