Comandați un serviciu
Trimite

Inlocuirea si repararea blocurilor silentioase pentru parghii

 

Pret serviciu de la 550 lei

De ce silentblocurile sunt asa de importante pentru un automobil? De ce este nevoie de schimbare silentblockuri parghiilor atunci cand se defecteaza? Vom incerca sa dam raspuns la aceste intrebari frecvente in articolul nostru. Pentru inceput sa vedem ce este un silentbloc si ce functie are. Un silentbloc face conexiunea dintre suspensie si caroserie, este conectat cu motorul etc. Acesta arata ca bucsa de metal cu garnituri de cauciuc sau plastic. Silentblocurile asigura o conexiune puternica a pieselor, dar, intre timp, elastica. Silentblocurile ies si ele din uz cu timpul, iata de ce este necesara schimbarea lor.

Cand trebuie de schimbat silentblocurile parghiilor?

Asadar, este recomandabil de a vizita un service pentru a face diagnosticare sau, la necesitate schimbare silentblocuri in urmatoarele cazuri:

  • intampinati un disconfort atunci cand conduceti automobilul;

  • cand va deplasati automobilul parca este scuturat;

  • in locurile conexiunilor dintre piese se aude scartait, batai;

  • piesele se uzeaza ca urmare a exploatarii indelungate;

  • se uzeaza anvelopele.

Nu ezitati cu deservirea automobilului, daca observati astfel de neregularitati. Condusul cu silentblocuri defecte este periculos. Acestea nu mai pot diminua efectele de sarituri, lovituri, vibratii etc. Cu cat mai repede va veti debarasa de aceasta problema, cu atat mai repede va veti bucuria iar de deplasari confortabile.

Pretul de inlocuire va depinde de materialul silentblocului. Cele de cauciuc vor fi mai ieftine, cele de poliuretan sunt mai scumpe, dar mai rezistente.

Schimbarea silentblocurilor parghiilor - unde mai bine de facut?

La ce service sa ma adresez pentru schimbarea silentblocurilor parghiilor? Nu va puteti decide in acceasta privinta? Duceti propriul automobil la cauciucuridevara! Nu o sa va para rau! Toate problemele aparute la automobil vor disparea aici. Mesterii vor gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Va intereseaza care va fi pretul schimbarii silentblocurilor parghiilor? Nu va faceti griji, preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Pretul este de la 580 de lei. Noi prestam servicii de calitate inalta, care sunt accesibile tuturor. Nu va vine sa credeti? Vizitati-ne! Va asteptam cu mare drag!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Inlocuirea blocurilor silentioase cu parghie 1Inlocuirea blocurilor silentioase cu parghie 2Inlocuirea blocurilor silentioase cu parghie 3Inlocuirea blocurilor silentioase cu parghie 4Inlocuirea blocurilor silentioase cu parghie 5Inlocuirea blocurilor silentioase cu parghie 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite