Comandați un serviciu
Trimite

Inlocuirea, instalarea si repararea amortizoarelor de zgomot

 

Pret serviciu de la 400 lei

Primul semn ca toba de esapament are nevoie de atentie este un zgomot puternic atunci cand conduceti sau cand lasati masina la ralanti. Mai ales la accelerare, daca toba de esapament nu functioneaza corect, o veti auzi. Dupa cum ii spune si numele, amortizorul amortizeaza (sau inabusa) sunetul sistemului de evacuare al masinii dvs. Atunci cand amortizorul este deteriorat sau lipseste, dumneavoastra si toti vecinii veti sti acest lucru.

Semne ca trebuie sa va inlocuiti amortizoarele de zgomot

In plus fata de vuietul si bubuiturile puternice care vin din masina dumneavoastra, exista alte cateva semne la care trebuie sa fiti atenti la toba de esapament.

  • Mirosuri neplacute
  • Consum slab de benzina

Poate fi reparata toba de esapament?

Uneori, o toba de esapament stricata poate fi reparata. Cu toate acestea, daca exista rugina excesiva sau rupturi pe toba de esapament sau pe teava de esapament, poate fi mai bine sa inlocuiti aceste parti ale sistemului de evacuare. In orice caz, este o sarcina destul de simpla care necesita cateva consumabile si unelte.

Daca toba de esapament tocmai s-a desprins de sub masina, aceasta poate fi sudata sau fixata la locul ei. Este imperativ sa faceti acest lucru, altfel riscati sa cadeti in partea de jos si sa provocati daune suplimentare tobei de esapament care atarna.

Repararea sau inlocuirea esapamentului poate fi facuta acasa, dar va puteti baza si pe expertii de la Centru de anvelope pentru a va oferi servicii de specialitate pentru sistemul de evacuare. Fie ca aveti nevoie de reparatii sau doriti sa va modernizati sistemul existent, va putem ajuta.

Ar trebui sa-mi imbunatatesc toba de esapament?

Probabil ca masina dvs. este in regula cu esapamentul standard pe care il are, dar este posibil sa doriti sa il schimbati cu un model mai performant. O toba de esapament de inalta performanta poate face ca masina dvs. sa fie si mai silentioasa in habitaclu si poate ajuta motorul sa functioneze mai eficient. Chiar si adaugarea unei tevi de esapament sau a unei tevi de esapament cu diametru mai mare decat cea actuala poate avea un impact pozitiv asupra performantei masinii dumneavoastra.

Centru de anvelope Auto Service va poate ajuta cu reglarea si instalarea unei tobe de esapament mai noi. De asemenea, oferim servicii precum:

  • inlocuirea si instalarea esapamentului de esapament;
  • repararea tobei de esapament fara sudura;
  • inlocuirea si repararea ondularii tobei de esapament;
  • repararea ondulatiei tobei de esapament fara sudura;
  • instalarea unui amortizor de zgomot direct.

Pretul reparatiei tobei de esapament in Chisinau

Nu stiti unde sa reparati o toba de esapament? Centru de anvelope este dotat cu echipament modern pentru reparatia tobei de esapament auto. Specialistii calificati ai service-ului nostru auto vor face inlocuirea si repararea tobei de esapament si instalarea tobei directe la preturi mici in Moldova, calitativ si rapid. Completati formularul de pe site-ul nostru si noi va vom contacta pentru mai multe informatii. Va asteptam la Centru de anvelope!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Repararea si instalarea de amortizoare de zgomot 1Repararea si instalarea de amortizoare de zgomot 2Repararea si instalarea de amortizoare de zgomot 3Repararea si instalarea de amortizoare de zgomot 4Repararea si instalarea de amortizoare de zgomot 5Repararea si instalarea de amortizoare de zgomot 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite