Comandați un serviciu
Trimite

Inlocuirea inelelor de piston ale motorului in Chisinau

 

Pret serviciu de la 850 lei

Inlocuirea inelelor de piston si a pistoanelor este o procedura necesara care ajuta la mentinerea bunei functionari a motorului masinii dumneavoastra. Inelele de piston joaca un rol esential in mentinerea etansarii cilindrilor, in timp ce pistoanele sunt responsabile pentru transferul energiei de la arderea combustibilului catre arborele cotit. In timp, pistoanele si segmentii de piston se uzeaza si isi pierd proprietatile, ceea ce poate duce la scurgeri de ulei, compresie mai mica si putere redusa a motorului. Prin urmare, inlocuirea regulata a pistoanelor si a segmentelor de piston este esentiala pentru a mentine motorul masinii dumneavoastra fiabil si eficient.

Inlocuirea profesionala a pistoanelor si segmentelor de piston in Kishinev

Oferim inlocuirea profesionala a pistoanelor si inelelor de piston in Chisinau la cel mai mic pret din oras. Echipa noastra de specialisti cu experienta are cunostintele si abilitatile necesare pentru a efectua aceasta procedura. Folosim echipamente moderne pentru a asigura eficienta si durabilitatea maxima a inlocuirii pistonului si inelelor de piston. Atunci cand efectuam service-ul vehiculului dumneavoastra, vom verifica, de asemenea, starea altor componente ale motorului pentru a asigura functionarea continua.

Servicii de calitate si pret scazut

Compania noastra garanteaza servicii rapide si de calitate la inlocuirea pistoanelor si segmentelor de piston in Chisinau. Pretuim timpul personal al clientilor nostri, de aceea incercam sa efectuam lucrarile cu promptitudine. In acelasi timp, compania noastra ofera cel mai mic pret din oras pentru inlocuirea pistoanelor si segmentelor de piston pentru a face serviciile noastre cat mai accesibile pentru toti proprietarii de masini. Cu noi veti obtine nu numai servicii profesionale, ci si un raport calitate-pret excelent.
Nu ezitati sa ne contactati pentru inlocuirea pistoanelor si segmentelor de piston in Chisinau. Va garantam o munca de calitate, pret mic si satisfactia deplina a calului dumneavoastra de fier. Aveti grija de performanta motorului masinii dvs. in avans - schimbati la timp pistoanele si segmentii de piston!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Inlocuirea inelelor de piston 1Inlocuirea inelelor de piston 2Inlocuirea inelelor de piston 3Inlocuirea inelelor de piston 4Inlocuirea inelelor de piston 5Inlocuirea inelelor de piston 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite