Comandați un serviciu
Trimite

Inlocuirea garniturii de ulei si a garniturii de etansare a cutiei de viteze

 

Pret serviciu de la 249 lei

Cutia de viteze (transmisie) este una dintre componentele cheie ale unui vehicul, care transfera cuplul de la motor la roti. Cu toate acestea, in timp, din cauza uzurii naturale sau a altor circumstante neprevazute, garniturile de etansare si garniturile de ulei ale cutiei de viteze pot deveni o sursa de scurgeri de ulei si pot duce la disfunctionalitati. In acest caz, este necesara inlocuirea acestor elemente.

Inlocuirea garniturii de ulei de transmisie.

Garniturile de etansare a uleiului de transmisie sunt concepute pentru a preveni scurgerile de ulei si de grasime din transmisie. Daca observati pete de ulei sub autovehiculul dumneavoastra sau probleme la schimbarea treptelor de viteza, este posibil sa fie necesara inlocuirea garniturii (garniturilor) de ulei.

Procedura de inlocuire a garniturii de ulei include urmatorii pasi:

  • Ridicarea vehiculului si demontarea transmisiei.
  • Curatarea suprafetelor si indepartarea vechii garnituri de ulei.
  • Instalarea noii garnituri de ulei si montarea la loc a transmisiei.

Inlocuirea garniturii de transmisie.

Garnitura de transmisie joaca un rol important in prevenirea scurgerilor de ulei si in mentinerea transmisiunii etansa. Atunci cand se inlocuieste garnitura de ulei, se recomanda adesea sa se inlocuiasca si garnitura.

  • Procesul de inlocuire a garniturii include:
  • Indepartarea capacului cutiei de viteze sau a altor piese relevante.
  • Curatarea suprafetei si indepartarea garniturii vechi.
  • Instalarea noii garnituri si montarea la loc a cutiei de viteze.

Inlocuirea garniturii de ulei si a garniturii de etansare a transmisiei automate (transmisie automata):

In cazul unei transmisii automate (transmisie automata), procedura de inlocuire a garniturii de ulei si a garniturii poate fi mai complicata decat in cazul unei transmisii manuale. De asemenea, pot exista mai multe sisteme automate si senzori, ceea ce necesita o lucrare mai minutioasa.

Costul inlocuirii unei garnituri de etansare si a unei garnituri de ulei de transmisie poate varia semnificativ in functie de urmatorii factori:

Modelul si marca vehiculului:Inlocuirea la o masina de calitate superioara poate fi mai scumpa decat la vehiculele mai simple.

Tipul de transmisie:Inlocuirea garniturii de ulei si a garniturii de etansare a transmisiei automate este, in general, mai scumpa decat cea a unei transmisii manuale, din cauza structurii sale mai complexe.

Calificarile mesterului:Lucrarile de inlocuire a garniturii de etansare a uleiului si a garniturii de transmisie trebuie sa fie efectuate de un tehnician experimentat si calificat, ceea ce poate afecta costul.

Contactati un atelier de reparatii auto pentru a obtine o estimare a costurilor pentru vehiculul dvs. specific.

Inlocuirea garniturii de etansare si a garniturii de ulei de transmisie este o procedura importanta pentru a asigura functionarea corecta a transmisiei si pentru a preveni eventualele probleme. Intretinerea regulata si inlocuirea in timp util a elementelor defecte va contribui la prelungirea duratei de viata a transmisiei si va va mentine in siguranta pe sosea.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Inlocuirea garniturii de ulei si a garniturii de etansare a cutiei de viteze 1Inlocuirea garniturii de ulei si a garniturii de etansare a cutiei de viteze 2Inlocuirea garniturii de ulei si a garniturii de etansare a cutiei de viteze 3Inlocuirea garniturii de ulei si a garniturii de etansare a cutiei de viteze 4Inlocuirea garniturii de ulei si a garniturii de etansare a cutiei de viteze 5Inlocuirea garniturii de ulei si a garniturii de etansare a cutiei de viteze 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite