Comandați un serviciu
Trimite

Inlocuirea catalizatorului

 

Pret serviciu de la 2499 lei

Convertizorul catalitic este una dintre cele mai importante parti ale sistemului de control al emisiilor. Aceasta componenta seamana cu un amortizor de zgomot, dar structura sa interna este complet diferita. Structura in forma de fagure de miere a convertizorului catalitic permite gazelor de esapament sa treaca prin el si sa interactioneze cu particulele catalizatorului.

Exista diferite tipuri de reparatii ale convertizorului catalitic. Convertizorul catalitic poate fi reparat conform codului si inlocuit cu un convertizor catalitic nou sau poate fi inlocuit cu un paratrasnet sau un deflector.

Cauze de functionare defectuoasa, defectiune a convertizorului catalitic.

Convertoarele catalitice sunt filtre obisnuite, iar filtrele mai devreme sau mai tarziu necesita inlocuire. Convertizoarele catalitice functioneaza dupa cum urmeaza:La temperaturi cuprinse intre 300 si 1000°C, are loc o reactie pe suprafata alveolata sau catalitica a filtrului pentru a transforma gazele de esapament nocive in aer si apa. Aceasta reactie are loc ca urmare a unei depuneri speciale de platina, paladiu si alte elemente si metale pretioase pe fagurele de miere.

Este posibila inlocuirea convertizorului catalitic cu un opritor de flacara si un trisor?

Inlocuirea catalizatorului este o procedura foarte costisitoare, astfel incat in multe tari convertizorul catalitic este inlocuit cu un opritor de flacara, un trisor sau un opritor de scantei. Exista insa si cei care isi permit sa inlocuiasca catalizatorul cu unul universal sau nou.

Pretul de inlocuire a convertizorului catalitic in Chisinau

Atelierul auto Centru de anvelope este dotat cu toate echipamentele moderne pentru reparatia automobilelor. Daca doriti sa efectuati inlocuirea catalizatorului de esapament si instalarea unui opritor de flacara auto, atunci completati formularul de pe site-ul nostru si va vom suna noi. Costul de inlocuire a catalizatorului este accesibil pentru fiecare dintre clientii nostri. Va asteptam la Centru de anvelopare!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Inlocuirea catalizatorului 1Inlocuirea catalizatorului 2Inlocuirea catalizatorului 3Inlocuirea catalizatorului 4Inlocuirea catalizatorului 5Inlocuirea catalizatorului 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite