Comandați un serviciu
Trimite

Inlocuirea capacelor de ulei si a inelelor de piston

 

Pret serviciu de la 2000 lei

Inelele de piston si capacele de ulei sunt uneori numite cele mai importante componente ale unui motor. Prin urmare, inelele de piston (inclusiv inelele de ulei) joaca un rol important in constructia de automobile. Un set de inele de piston este format din trei parti:inelul superior de compresie, inelul de ulei de compresie si inelul inferior de ulei. Multi parametri, cum ar fi acceleratia, emisiile de gaze de esapament, capacitatea de pornire a motorului si consumul de combustibil, depind de performanta segmentelor de piston. Prin urmare, este important sa acordati atentie starii inelelor de piston. Cu alte cuvinte, rolul principal al inelelor de piston este acela de a disipa caldura din piston. In caz contrar, in piston pot aparea diverse defecte, cum ar fi uzura si zgarieturile, ceea ce duce la defectarea acestuia. De asemenea, fluxul de gaze din cilindru in carter si refluxul sunt reduse la minimum pentru a asigura o camera de combustie etansa. In plus, este reglementata si lubrifierea pieselor articulate. La urma urmei, atat uleiul insuficient, cat si cel in exces pot duce la consecinte nefaste. In plus, patrunderea de lichid in camera de combustie trebuie sa fie strict limitata sau complet exclusa.

Inlocuirea segmentului de piston si a capacului de ulei

Din acest motiv, capacele de piston si inelele de ulei nu sunt folosite in conditii simple si uzura naturala nu poate fi evitata. In mod provizoriu, setul poate fi folosit pana la 150.000 de kilometri de parcurs, dar unii proprietari de masini sustin ca pot fi folosite pana la 500.000 de kilometri. Totusi, aceste date sunt adevarate doar daca masina este exploatata corect, in caz contrar ar trebui sa se gandeasca mai devreme la repararea motorului. Folosirea unui ulei de calitate inferioara sau nepotrivit, precum si schimbarea prematura a uleiului pot afecta negativ starea inelelor de ulei si le pot aduce mai aproape de blocare.

De asemenea, este important sa acordati atentie starii filtrului de aer, mai ales daca masina este folosita in mod regulat pe drumuri prafuite. De asemenea, este important sa acordati atentie starii filtrului de combustibil. Inelele de ulei uzate, care indica necesitatea repararii sau inlocuirii capacului de ulei, pot fi identificate prin urmatoarele semne:

  • Crestere semnificativa a consumului de ulei si a fumului albastru in timpul conducerii dupa oprire (de exemplu, la semafor).
  • Semnele de uzura, cum ar fi scurgerea sau evaporarea uleiului de sub garnitura sau de sub garnitura de ulei (capacul), reprezinta, de asemenea, un motiv de ingrijorare.
  • Daca garnitura de ulei tocmai a fost inlocuita si este de culoare neagra, aceasta trebuie inlocuita in mod inevitabil.

La Centru de anvelope, mesterii nostri vor putea face inlocuirea capacului de ulei fara a demonta capul de cilindru. Clientii nostri vor fi multumiti de costul inlocuirii segmentelor de piston si a capacelor de ulei.

Pretul de inlocuire inele de piston si capac de ulei la Centru de anvelope

Personalul experimentat de la Centru de anvelope poate inlocui capacele de ulei si segmentii de piston rapid si eficient. Serviciul nostru este dotat cu echipamente moderne. Reparam masini de orice complexitate. Pentru a afla cat costa inlocuirea capacelor de ulei si a segmentelor de piston, completati formularul de mai jos si va vom suna noi. Va asteptam la Centru de anvelope!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Inlocuirea inelelor de piston 1Inlocuirea inelelor de piston 2Inlocuirea inelelor de piston 3Inlocuirea inelelor de piston 4Inlocuirea inelelor de piston 5Inlocuirea inelelor de piston 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite