Comandați un serviciu
Trimite

Inlocuirea capacului portbagajului auto in Kishinev

 

Pret serviciu de la 299 lei

Capacul portbagajului este partea vehiculului care se inchide si se inchide pentru a proteja continutul portbagajului. Capacele portbagajului pot fi deteriorate in cazul unei coliziuni, iar mecanismele de inchidere si de blocare ale acestora pot ceda.

Inlocuirea capacului portbagajului intr-un centru de service auto

Centru de anvelope Auto Service ofera servicii accesibile de reparare a loviturilor si de inlocuire a capacului portbagajului. Service-ul nostru auto repara capacele portbagajului la orice masina, camion sau SUV, atat straine cat si nationale. Aduceti autovehiculul dvs. la centrul nostru pentru a obtine o estimare de reparatie a capacului portbagajului. Relaxati-va in zona noastra de asteptare confortabila si bucurati-va de o bautura racoritoare sau o sticla de apa din frigiderul nostru. Ii tratam pe toti ca pe o familie in timp ce tehnicienii nostri pregatesc un deviz de reparatie a capacului portbagajului pentru vehiculul dumneavoastra.

Service de calitate pentru capacul portbagajului auto

Centrul nostru tehnic auto Centru de anvelope inlocuieste si repara un numar mare de capace de portbagaj auto. Nu veti gasi un atelier cu o calitate mai buna la un pret mai mic de inlocuire a capacului de portbagaj. Folosim numai capace de portbagaj de cea mai buna calitate de pe piata. Materialele si vopseaua folosite in atelierele noastre sunt de cea mai buna calitate.

Repararea rapida a capacului portbagajului si vopsirea caroseriei la Centru de anvelopare este cunoscuta pentru experienta noastra cu diferite masini si pentru timpul de executie rapid. Tehnicienii nostri lucreaza rapid pentru ca au ani de pregatire si experienta in inlocuirea capacelor de portbagaj auto. De asemenea, pretul serviciilor noastre de reparare si inlocuire a capacului portbagajului este corect.

Pentru a afla cat costa inlocuirea capacului de portbagaj, completati formularul de pe site-ul nostru si va vom contacta cu toate detaliile. Va asteptam la Centru de anvelope!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Inlocuirea capacului portbagajului auto 1Inlocuirea capacului portbagajului auto 2Inlocuirea capacului portbagajului auto 3Inlocuirea capacului portbagajului auto 4Inlocuirea capacului portbagajului auto 5Inlocuirea capacului portbagajului auto 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite