Comandați un serviciu
Trimite

Inlocuirea cablului franei de parcare

 

Pret serviciu de la 390 lei

De ce este necesara inlocuirea cablului franei de mana?

Cablul franei de mana cu timpul isi pierde din functionalitate. Asadar, in asemenea situatii, el nu mai poate tine masina pe loc. Cand automobilul este pe o panta, automobilul se poate ciocni cu ceva. Sau inchipuiti-va o situatie, vreti sa trageti cablul franei de mana, dar acesta nu functioneaza! Ce neplacut! V-a ingrijorat o asemenea probabilitate? Este foarte important ca cablul franei de mana sa fie in stare buna, pentru evitarea diverselor situatii neplacute si accidente. Pentru a va pricepe daca cablul franei de mana incepe sa iasa din functiune, va prezentam urmatoarele indicii:

  • automobilul nu se fixeaza cu frana de mana;

  • cursa mare a manerului franei de mana;

  • ridicarea sau eliberarea manerului franei de mana este imposibil de realizat.

Pentru a afla starea exacta in care se afla cablul trebuie de facut diagnosticarea si la necesitate - reglarea sau inlocuirea cablului franei de mana.

Inlocuirea cablului franei de mana

Atunci cand defectiunile cablului sunt destul de serioase, specialistii efectueaza inlocuirea. Procesul de inlocuire a cablului franei de mana se imparte in urmatoarele etape: 

  • Demontarea captuselii tunelului din masina;

  • Trebuie de slabit piulita de tensiune la maxim;

  • Este necesar de scos parghia manerului si de desurubat piulita;

  • Cablul frontal de pe bratul de ghidare trebuie de scos;

  • La final, se face instalarea unei piese noi si se asambleaza mecanismul in ordine inversa.

Ati citit pe internet multe articole despre cum sa inlocuiti cablul franei de mana in conditii casnice? Vreti sa economisiti bani in asa mod? Riscati sa deteriorati ceva, iar in asemenea caz va trebui sa scoateti si mai multi bani din buzunar. Asa ca adresati-va mai bine la un centru de deservire auto! este cea mai buna iesire din situatie!

Inlocuirea cablului de frana la cauciucuridevara

Cauciucuridevara reprezinta varianta cea mai buna pentru a va solutiona orice probleme legate de exploatarea autoturismului dumneavoastra. Avem cei mai ilustri mesteri din domeniul deservirii auto. De asemenea, dispunem de un utilaj performant, datorita caruia orice scop este realizabil. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt mai mult decat accesibile. Spre exemplu, sarcina despre care vorbim o sa va coste de la 390 lei. Veniti la service-ul nostru auto! Nu veti regreta alegerea facuta!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Inlocuirea cablului franei de mana 1Inlocuirea cablului franei de mana 2Inlocuirea cablului franei de mana 3Inlocuirea cablului franei de mana 4Inlocuirea cablului franei de mana 5Inlocuirea cablului franei de mana 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite