Comandați un serviciu
Trimite

Inlocuirea bujiilor si a bobinei de aprindere in Kishinau

 

Pret serviciu de la 150 lei

Exista multe componente utilizate in motorul unei masini pentru ca acesta sa functioneze fara probleme. Majoritatea masinilor sunt echipate cu motoare cu ardere interna. Aceste motoare au nevoie de trei componente diferite pentru a functiona:combustibil, aer si electricitate. Daca una sau mai multe dintre aceste componente lipsesc, motorul nu va porni. Bobina de aprindere este partial responsabila de componenta electrica a acestei ecuatii. In cazul in care bobina de aprindere nu este in stare corespunzatoare, performanta motorului masinii este afectata.

Ce sunt bobinele de aprindere?

O bobina de aprindere este o componenta electrica a motorului care amplifica tensiunea de la sistemul de incarcare al autovehiculului (baterie si alternator) si o transmite la bujiile de aprindere. Fiecare bujie are propria sa bobina de aprindere. Bobinele de aprindere sunt necesare deoarece bateria masinii produce un curent de joasa tensiune care nu este suficient de puternic pentru a aprinde combustibilul si a porni motorul. Pentru a rezolva aceasta problema, bobina de aprindere transforma curentul de joasa tensiune de la baterie intr-un curent de tensiune mult mai mare.

Inlocuirea bujiei incandescente si inlocuirea bobinei de aprindere

Bobinele de aprindere si bujiile de aprindere sunt strans legate una de cealalta. Daca una dintre ele cedeaza, cealalta nu poate functiona corect.

Bujia de aprindere este cea mai frecventa componenta care trebuie inlocuita, impreuna cu bobina de aprindere. O bujie uzata exercita o presiune inutila asupra bobinei si necesita adesea o refacere partiala pentru a inlocui bujia si bobina vehiculului. In cazul in care bobina de aprindere cedeaza din cauza unei bujii uzate, este logic sa se inlocuiasca ambele componente in acelasi timp. Cu toate acestea, daca bujiile sunt inlocuite doar ca parte a intretinerii de rutina, nu este necesar sa se inlocuiasca in acelasi timp si bobinele de aprindere ale unei masini, cu exceptia cazului in care exista semne de defectiune. Daca exista o problema cu bobina de aprindere si bujiile, contactati imediat un profesionist. Diagnosticati toate bujiile si bobinele de aprindere, scoateti bujiile de incandescenta, inlocuiti bujiile de aprindere auto si instalati bujiile de aprindere.

Bujiile incandescente cu baterii incalzesc combustibilul pentru a-l pregati pentru ardere. Acestea regleaza temperatura motorului diesel pentru functionarea sanatoasa a masinii. Prin urmare, merita sa inlocuiti la timp bujia incandescenta la un motor diesel.

In timp ce masinile pe benzina folosesc bujii de aprindere pentru a aprinde combustibilul, bujiile incandescente se bazeaza pe raportul de compresie pentru a ridica temperatura aerului pana la punctul de aprindere la masinile diesel.

Bujiile incandescente se uzeaza in timp si se uzeaza mai repede pe vreme rece decat pe vreme calda. Din acest motiv, este important sa va intretineti periodic bujiile incandescente si sa le inlocuiti atunci cand se deterioreaza.

Pretul de inlocuire a bujiei incandescente, inlocuire a bujiei de aprindere si inlocuire a bobinei de aprindere in service-ul auto Centru de anvelope din Chisinau

Maestrii service-ului nostru auto vor inlocui bujiile auto, bujiile de aprindere, bujiile incandescente si bobina de aprindere rapid si calitativ, iar costul va va surprinde. Veniti la noi la service auto Centru de anvelope pentru aceasta completati formularul de pe site-ul nostru si va vom suna noi. Pentru inlocuirea bujiilor si a bujiilor incandescente trebuie sa va adresati doar atelierelor specializate.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Inlocuirea bujiilor si a bobinei de aprindere 1Inlocuirea bujiilor si a bobinei de aprindere 2Inlocuirea bujiilor si a bobinei de aprindere 3Inlocuirea bujiilor si a bobinei de aprindere 4Inlocuirea bujiilor si a bobinei de aprindere 5Inlocuirea bujiilor si a bobinei de aprindere 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite