Comandați un serviciu
Trimite

Inlocuirea bucselor de demaror si a releului

 

Pret serviciu de la 349 lei

Ca starterul sa functioneze bine, trebuie ca toate componentele sale sa fie in stare buna. Dintre componentele sale, bucsele si releul se uzeaza rapid. De exemplu, cand bucsele se defecteaza, starterul emite zgomote stranii. Daca nu se intreprind masuri la timp, bucsele se vor distruge complet, dupa care si starterul. Asadar, se recomanda inlocuirea bucselor starter.

Releul starterului este un element important, care raspunde de pornirea motorului, sincronizeaza functia tuturor componentelor. De asemenea, releul raspunde de distribuirea energiei electrice in tot automobilul. Va dati seama ce se va intampla daca releul va iesi din functiune? Cel mai des asta se caracterizeaza prin pornirea cu dificultate a motorului sau imposibilittea de a-l porni.

Inlocuirea bucselor starterului

In cazul cand bucsele starterului s-au defectat, inlocuirea trebuie de facut la un service specializat, pentru a evita diverse neplaceri. Chiar daca considerati ca sunteti in stare sa faceti asta, mai bine lasati-i pe specialisti sa faca asta. Ei au mai multa experienta, da si conditiile necesare de lucru. Spre exemplu, inlocuirea bucselor demarorului se va face in urmatoarele etape:

 • In timpul trebuie de deconectat bateria;

 • Apoi este necesar de deconectati firele, care merg la demarorul masinii;

 • Al treilea pas consta in demontarea surubului inferior al starterului;

 • Se demonteaza demarorul;

 • Se foloseste un burghiu cu un robinet furnizat de diametrul dorit, pentru a taia firul in manson.

 • Apoi surubul, care a fost pregatit in prealabil, este insurubat spre interior.

 • La sfarsit se ia mansonul, rotind surubul cu un cleste in directia opusa.

Inlocuirea releului starterului

Procesul de inlocuire releu starter trebuie incredintat specialistilor, la fel ca si toate celelalte metode de lucru ce tin de deservirea tehnica a unui automobil. Inlocuirea starterului consta in urmatoarele actiuni: 

 • Pentru inceput se dezasambleaza starterul;

 • Apoi trebuie de scos releul uzat. Asigurati-va ca miezul se afla in interiorul carcasei retractorului;

 • Trebuie de facut testarea;

 • Se instaleaza un releu nou;

 • Trebuie de verificat uzura dopului bendix si a periilor.

Inlocuirea bucselor si releului starterului in Chisinau

Trebuie sa schimbati componentele starterului din spate? Va ganditi la ce service sa apelati? Va sugeram cauciucuridevara! Specialistii din al nostru service vor elimina orice problema legata de autoturismul dumneavoastra, chiar si inlocuire releu demarorul. Avem utilajul cel mai performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Veniti la service-ul nostru auto! Nu veti regreta nici o clipa!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Inlocuirea bucselor de demaror si a releului 1Inlocuirea bucselor de demaror si a releului 2Inlocuirea bucselor de demaror si a releului 3Inlocuirea bucselor de demaror si a releului 4Inlocuirea bucselor de demaror si a releului 5Inlocuirea bucselor de demaror si a releului 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite