Comandați un serviciu
Trimite

Inlocuirea bateriei auto

 

Pret serviciu de la 250 lei

Schimbarea bateriei auto este o procedura de intretinere auto obligatorie care trebuie efectuata in mod regulat. Fie ca tocmai v-ati cumparat prima masina sau doriti sa va intariti abilitatile pentru a nu ramane blocat pe marginea drumului, a sti cum sa schimbati o baterie auto este o abilitate valoroasa si simpla de stapanit. Durata de viata a unei baterii moderne este de obicei intre 1 si 4 ani, in functie de utilizare.

Cum stii daca masina ta are nevoie de o baterie noua?

Exista cateva semne clare care indica faptul ca este necesara inlocuirea unei baterii auto. Iata cateva dintre cele mai frecvente:

  • Pornirea dificila, turatii scazute sau fara turatii, mai ales daca demarorul pocneste, dar nu porneste.
  • Faruri slabe, indicatoare de functionare lenta sau alte probleme electrice.
  • Lumina de avertizare se aprinde sau indicatorul de tensiune indica o tensiune scazuta.
  • Conectori uzati sau terminale acoperite cu descarcare excesiva.
  • Carcasa bateriei deformata, umflata sau cu scurgeri.
  • Bateria este prea veche si nu a fost inlocuita.

Cum sa determinati daca bateria masinii dvs. trebuie inlocuita

Inainte de a incepe sa instalati o baterie auto, puteti economisi timp si bani determinand daca vehiculul dumneavoastra are nevoie de inlocuirea bateriei. Daca intampinati probleme la pornirea masinii pe vreme rece, farurile se intuneca la ralanti sau se aprinde becul bateriei de pe tabloul de bord, este posibil sa fie timpul sa scoateti bateria si sa o inlocuiti cu una noua compatibila.

Pretul de inlocuire a bateriei la Centru de anvelope

Service Auto Centru de anvelope ofera nu doar servicii de reparatii auto, ci si inlocuire baterie auto cu service la fata locului. Suntem un service auto mobil care vine in ajutorul fiecarui sofer in cazul in care are o problema. Maestrii nostri vor ajunge la fata locului si vor face o inlocuire a bateriei auto la fata locului la preturi mici in Moldova. Completati formularul de mai jos si va vom suna noi pentru a clarifica detaliile inlocuirii. Va asteptam cu drag!

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Inlocuirea bateriei 1Inlocuirea bateriei 2Inlocuirea bateriei 3Inlocuirea bateriei 4Inlocuirea bateriei 5Inlocuirea bateriei 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite