Comandați un serviciu
Trimite

Inlocuirea bateriei auto la fata locului

 

Pret serviciu de la 250 lei

Masina dvs. este un partener de incredere in viata de zi cu zi, iar buna sa functionare depinde de multi factori. Unul dintre acesti factori este bateria, care furnizeaza energie tuturor sistemelor electrice ale masinii dumneavoastra. Cu toate acestea, in timp, bateria poate ceda, iar inlocuirea bateriei devine o procedura necesara. Daca aveti o astfel de nevoie, echipa noastra este pregatita sa va ofere servicii de calitate la fata locului pentru inlocuirea bateriei auto.

Procesul de inlocuire a bateriei dvs. cu noi:

  1. Sunati-ne: Sunati-ne pentru a rezerva o programare pentru o inlocuire a bateriei la fata locului. Managerul nostru va va raspunde la toate intrebarile si va clarifica detaliile.
  2. Diagnosticare: Tehnicienii nostri vor diagnostica bateria si se vor asigura ca aceasta trebuie inlocuita.
  3. Selectarea bateriei: Va vom ajuta sa gasiti bateria potrivita, tinand cont de marca si modelul masinii dumneavoastra.
  4. Inlocuirea bateriei: Vom inlocui bateria, asigurandu-ne ca aceasta este instalata si conectata in siguranta.
  5. Verificare si testare: Dupa inlocuire, vom testa bateria pentru a ne asigura ca functioneaza corect.

Inlocuirea bateriei la fata locului este o solutie convenabila pentru dumneavoastra, deoarece puteti evita problemele si economisi timp. Echipa noastra este pregatita sa vina la dvs. la un moment convenabil si sa efectueze procedura de inlocuire a bateriei, asigurand functionarea fiabila a masinii dvs.

De ce aveti nevoie de o inlocuire a bateriei la fata locului?

  • Economie de timp: Veti economisi timpul pe care in mod normal l-ati petrece in deplasarea la un centru de service auto, asteptand la coada si efectuand inlocuirea.
  • Confort: Nu va trebui sa va faceti griji ca trebuie sa va deplasati la centrul de service cu o baterie defecta. Vom veni la dumneavoastra oriunde va aflati.
  • Siguranta: O baterie buna este importanta pentru functionarea in siguranta a vehiculului dumneavoastra. Inlocuirea bateriei la fata locului va asigura ca masina dvs. va fi sigura si fiabila pentru dvs. si pasagerii dvs.
  • Calitate si garantie: Lucram cu baterii de inalta calitate si oferim o garantie pentru lucrarile efectuate si piesele instalate.

Nu amanati inlocuirea bateriei pentru mai tarziu. Sunati-ne chiar acum, iar meseriasii nostri experimentati sunt gata sa va ofere servicii de inlocuire a bateriei la fata locului de calitate.

Deservim in urmatoarele raioane:Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Autoservice nostru
Inlocuirea bateriei auto 1Inlocuirea bateriei auto 2Inlocuirea bateriei auto 3Inlocuirea bateriei auto 4Inlocuirea bateriei auto 5Inlocuirea bateriei auto 6
Comanda un serviciu
Comandați un serviciu
Trimite